Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Twee mannen aangehouden

Zaltbommel, 07-06-2009 o Zaterdagnacht zijn op 2 verschillende locaties in Zaltbommel mannen gearresteerd. Een voor geweldpleging, een voor wapenbezit.

Op de Oude Bosscheweg werd gisteravond op het voetbaltrein een 33-jarige man uit Tilburg aangehouden. Deze man had bij een vrouw hete olie in het gezicht gespat. Hierop sprak het latere slachtoffer de verdachte aan. De verdachte mishandelde vervolgens het slachtoffer door meerdere vuistslagen te geven op het gezicht en trappen tegen het been. Beide slachtoffers van deze verdachten hebben aangifte gedaan, ter plaatse bij de politiemensen.

In het centrum van Zaltbommel is een 39-jarige plaatsgenoot aangehouden voor het in bezit hebben van een verboden mes. De man was rond 2.50 uur vervelend aan de deur van een café, waarvoor hij een horecaontzegging eerder had gekregen. Omdat het vermoeden bestond dat de man een wapen op zak had, hebben politieagenten deze verdachte gefouilleerd. Daarbij kwam het verboden mes te voorschijn. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau.

Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. (01)

Laatst gewijzigd 07-06-2009 15:49 | © Regio Gelderland-Zuid |