Gemeente Heeze-Leende


Verspreiding nieuwe gemeentegids 2009-2010

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juni a.s. (week 24) wordt de nieuwe gemeentegids 2009-2010 huis-aan-huis verspreid via TNT Post. Dit betekent dat alle adressen binnen de gemeente worden voorzien van een exemplaar, dus ook de adressen met een zogenaamde `nee-nee sticker' op de brievenbus.

De gemeente geeft de gids in samenwerking met het bedrijf Akse Media uit Den Helder uit. Voor dit bedrijf is het de tweede keer dat hun gids in Heeze-Leende verschijnt. De full color gids verschijnt jaarlijks en kan dankzij advertenties van (lokale) bedrijven gratis worden uitgebracht.

Thema

De nieuwe gemeentegids heeft deze keer als thema `Vrijwilligers'. Dit thema loopt als een rode draad door de gids.

Aan de hand van een aantal interviews met betrokkenen vanuit vrijwilligersinstellingen in de gemeente wordt een beeld geschetst van de gemeente op dit gebied.

Ook wordt aandacht besteed aan de fotowedstrijd die de gemeente eerder dit jaar hield. Voor deze wedstrijd konden inwoners foto's rondom het thema inzenden voor de vooromslag. Uit de inzendingen zijn drie foto's gekozen (vanuit elke dorpskern is één winnaar gekomen), die staan vermeld op de vooromslag en in de gids. Tevens zijn diverse andere foto's van vrijwilligers in het binnenwerk opgenomen.

Digitale gids

Akse Media geeft ook de digitale gemeentegids uit. Deze is te bekijken via de gemeentelijke website of op www.heezeleende.smartmap.nl.

Wijzigingen voor de digitale gids kunnen het hele jaar worden doorgegeven.

Alle instellingen die zijn opgenomen in de digitale gids hebben de mogelijkheid om hun gegevens tussentijds zélf te wijzigen (dus zonder tussenkomst van de gemeente). Dit gebeurt door middel van een inlogcode.

Nadere informatie

Instellingen die nog niet zijn opgenomen maar wel graag vermeld willen worden in de (digitale en/of papieren) gemeentegids kunnen contact opnemen met Akse Media via tel. (0223) 66 88 77 of via e-mail redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van 'aanmelding gegevens gemeentegids Heeze-Leende'. Ook voor alle overige vragen/en of opmerkingen over de gemeentegids, zoals de mogelijkheid van adverteren in de gids, kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen.