Gemeente Achtkarspelen


Wurk oan de wei

Rioolwerkzaamheden Drogeham en Boelenslaan

In verband met rioolwerkzaamheden worden de Lytse Wei te Drogeham en Michielsreed te Boelenslaan afgesloten voor alle doorgaande verkeer. De werkzaamheden starten op 15 juni. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 3 juli. Afhankelijk van de (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. G. de Haan, afdeling Beheer, tel.nr. (0511) 54 81 68.

Stremming verkeer provinciale weg A7- Boerakker - Grijpskerk - Zoutkamp - Menneweer (N388)

In verband met onderhoudswerkzaamheden op de provinciale weg N388 wordt het weggedeelte tussen Sebaldeburen en Grijpskerk voor het doorgaande verkeer gesloten van dinsdag 16 juni, 07.00 uur tot donderdag 18 juni 2009, 18.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Provincialeweg (N980) te Sebaldeburen tot de aansluiting met de Groningerstraatweg (N355) te Grijpskerk.

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren. Meer informatie vindt u op www.provinciegroningen.nl onder de knop "werk in uitvoering".

Herstraten Twijzelerheide

15 juni starten de werkzaamheden voor het herstraten van diverse wegen in Twijzelerheide. In verband met de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer op de volgende wegen tijdelijk gestremd zijn; Ds. Zylstrawei, Swaddepaed en de Boskwei. De stremmingen worden met borden aangegeven. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 5 september 2009. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer (0511) 54 81 68.

Herstraten Surhuisterveen

9 juni starten de werkzaamheden voor het herstraten van De Leijen in Surhuisterveen. In verband met de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer op de volgende wegen tijdelijk gestremd zijn; De Leijen, Teake Schuilengalaan, Verkerckstraat en Wamelbos. De stremmingen worden met borden aangegeven. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 17 juli 2009. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer (0511) 54 81 68.

Â