Gemeente Den Haag

Promotiecaravan 'Den Haag: Aan tafel!' rijdt door de stad

De Haagse wethouder Bert van Alphen (Volksgezondheid) heeft afgelopen zaterdag (6 juni) de aftrap gegeven voor de campagne Den Haag: Aan Tafel!. In de campagne wordt aandacht gevraagd voor de uitbreiding van de maaltijdregeling voor Haagse ouderen, gehandicapten en chronisch zieken.
Mensen die in het bezit zijn van een Ooievaarspas kunnen met korting (2,20 euro) een warme maaltijd krijgen bij zorg- en welzijnsinstellingen in de buurt.

wethouder Van Alphen bij de start van de Den Haag aan tafel campagne op het Spuiplein . Samen met de Haagse televisiekok Pierre Wind en vele Haagse ouderen en gehandicapten heeft wethouder van Alphen zaterdagochtend uitgebreid ontbeten op het Spuiplein. Tijdens het ontbijt heeft de wethouder gesproken met de genodigden. Van Alphen zei blij te zijn met de nieuwe maaltijdenregeling. Ik hoop dat er veel gebruik van wordt gemaakt, want op die manier kunnen veel ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Bovendien is het toch veel gezelliger, om samen met anderen te eten.

Wethouder bezoekt promotiecaravan
De promotiecaravan toert de komende dagen door Den Haag. Ouderen en gehandicapten worden dan aan tafel uitgenodigd. Ook kunnen zij dan de flyer krijgen waarmee ze een keer een gratis maaltijd kunnen nuttigen bij een instelling in de buurt.

Dinsdag 9 juni en woensdag 10 juni bezoekt wethouder Van Alphen de promotiecaravan om 17.00 uur.

Dinsdag 9 juni
Bezoek aan het Gulden huis van Florence, Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag.
Woensdag 10 juni
Bezoek aan Vrije Tijd en Vorming, locatie Parkoers, Marie Heinenweg 3 in Den Haag.

Meer informatie? Kijk op www.denhaag.nl/wmo