Gemeente Kapelle

Bijeenkomst Openbaar Vervoer

Afgelopen woensdag 3 juni heeft de bijeenkomst Openbaar Vervoer plaatsgevonden. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst verzorgden afgevaardigden van Provincie Zeeland, Connexxion en Rover Zeeland, korte presentaties over de huidige situatie in Kapelle; de veranderingen die hebben plaatsgevonden en de reden hiervan; en wat deze verschillende organisaties hier voor rol in hebben.

Na de pauze ontstond er een pittige discussie waarin bezoekers hun vragen en knelpunten op tafel legden. Het was een positieve avond waarin beide kanten, de organisaties en de reizigers, de ander iets hebben meegegeven. De reizigers hebben duidelijk hun wensen en knelpunten aan kunnen geven en de organisaties hebben toelichting kunnen geven over de beweegredenen achter veranderingen en huidige situaties in het openbaar vervoer. De organisaties hebben aangegeven de wensen en knelpunten mee te nemen en er zijn toezeggingen gedaan voor wat betreft beter avondvervoer, faciliteiten rondom haltes, etc.

We willen op deze manier de betrokken partijen en ook de betrokken adviesraden bedanken voor hun medewerking en inzet voor deze bijeenkomst. Ook de bezoekers willen we danken voor hun komst en hun duidelijke stem tijdens de bijeenkomst! Over enige tijd zal er verslag worden gedaan over de vragen en antwoorden van de bijeenkomst.

Meer info: e.jansen@kapelle.nl of 0113 â 333 203

Â