Gemeente Wassenaar

2e partiële herziening bestemmingsplan landelijk gebied nieuw wildrust en verzoek hogere grenswaarde wet geluidhinder vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2009 de tweede partiële herziening bestemmingsplan Landelijk gebied Nieuw Wildrust heeft vastgesteld. Bij die vaststelling is een aantal wijzigingen in het bestemmingsplan aangebracht.

Burgemeester en wethouders maken gelijktijdig bekend dat zij een hogere grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai hebben vastgesteld voor een geprojecteerde woning binnen het bestemmingsplan tweede partiële herziening Landelijk Gebied Nieuw Wildrust. Ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn wijzigingen aangebracht.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de beschikking hogere grenswaarde geluidhinder liggen gedurende zes weken, van 12 juni 2009 tot en met 23 juli 2009 ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Klik hier voor het bestemmingsplan en de bijlagen.

Beroep
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen beide besluiten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.
Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

2e partiële herziening bestemmingsplan landelijk gebied nieuw wildrust en verzoek hogere grenswaarde wet geluidhinder vastgesteld Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl