Rene Hermes aangesteld als nieuwe vice-president Marketing bij CoreMedia 09/06/2009 16:49

PR Newswire

HAMBURG, Duitsland, June 9 /PRNewswire/ -- CoreMedia, een internationale leverancier van People-Centric(TM) Content Management Software, stelde onlangs Rene Hermes aan als vice-president Marketing. De heer Hermes brengt meer dan 15 jaar ervaring in internationale marketing en bedrijfsontwikkeling mee naar CoreMedia. Hij is verantwoordelijk voor alle aspecten die verband houden met marketing, waaronder strategie, bedrijfscommunicatie, productmarketing, kanaalmanagement en fieldmarketing.

"Wij zijn zeer verheugd met de komst van de heer Hermes als
vice-president Marketing," zegt Sören Stamer, president-directeur en medeoprichter van CoreMedia. "Hij biedt een schat aan ervaring op het gebied van internationale marketing en management, waarmee hij bedrijven die gebruik maken van enterprise-technologie op de internationale markt heeft geïntroduceerd."

Vóór zijn aanstelling bij CoreMedia bekleedde de heer Hermes seniorposities in Global Executive Management bij Cordys (Nederlandse opstart), Definiens (Duitse opstart), Genesys Telecommunications Laboratories (USA, Californië, dochtermaatschappij van Alcatel-Lucent) en Progress Software (USA, Massachusetts).

De aanstelling van de heer Hermes is een volgende stap van CoreMedia naar een verdere internationalisering van de bedrijfsvoering en loodst de organisatie door de snel veranderende CMS-markt heen. Bedrijven hechten steeds meer waarde aan sociale netwerken zoals Facebook, MySpace en Twitter. Ze worden aangezet tot het opstellen en beheren van een webinfrastructuur die de bedrijfswaarde maximaliseert welke deze netwerken verschaffen. Er is een sociaal Content Management System vereist om bedrijven te helpen de synergieën te ontplooien die samenhangen met deze netwerken en de eraan gekoppelde technologieën.

"Ik ben zeer verheugd deel uit te mogen maken van de
CoreMedia-organisatie," benadrukt de nieuw aangestelde vice-president Marketing. "Dit bedrijf heeft unieke capaciteiten op het gebied van Content Management Systems, welke organisaties helpen om de waarde van sociale netwerken te benutten. Met CoreMedia kunnen bedrijven de relatie met de klant centraal stellen - in alle kanalen en sociale netwerken, zodat een hoog responspercentage kan worden gegarandeerd."

Mr. Hermes woont met zijn echtgenote en drie kinderen in Nederland. Hij is afgestudeerd aan de Hogere Economische School in Den Haag en behaalde een bachelorgraad in Management Information Systems & Marketing.

Over CoreMedia

CoreMedia is een internationaal leverancier van People-Centric(TM Content Management. CoreMedia CMS verschaft de flexibele basis voor strategische contentplatformen die bedrijfswebsites, intranet en mediaportalen met een hoge doorstroming ondersteunen en de editors en gebruikers van deze websites begeleiden. Dankzij de sterke integratie van de intelligente Social Software kunnen de voortreffelijke mediaoplossingen van CoreMedia de zakelijke creativiteit vrij baan geven.

CoreMedia heeft kantoren in Hamburg, Chicago, Londen en Singapore.

Tot de klanten behoren bedrijven, merken en ondernemingen als ARD, ARTE, BBC, Bell Canada, Bertelsmann, BILD, ComHem, Continental, Daimler, Deutsche Telekom, GMX, Hitachi, Nation Media Group, MLP, Nokia, O2, OLMA, PREMIERE Singapore Press Holding, Softbank, SWR, T-Mobile, T-Online, Turkcell,Vodafone en ZDF. (http://www.coremedia.com)

Contactpersoon voor de media:

*kulow kommunikation
Tina Kulow
Telefoon: +49(0)40-43277005
E-mail: tina.kulow@coremedia.com
Contactpersoon voor de media: *kulow kommunikation, Tina Kulow, Telefoon: +49(0)40-43277005, E-mail: tina.kulow@coremedia.com.






-