Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Henk Koorn presenteert nieuwe band in De Paap

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in muziekpodium De Paap in Den Haag. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 9 JUNI wordt in De Paap opgetreden door de bands Orange Snow en Deze.

ORANGE SNOW
Gitarist/zanger/producer Leo Sienot vond het na jaren werkzaam te zijn als producer en gitarist voor anderen, tijd om zijn eigen liedjes op te nemen. Onder de bandnaam Oraneg Snow kwam in 2007 een eerste CD uit. Onlangs verscheen het tweede album 'Stages Of Love', met wederom een mengeling van Britse rock en pop. De huidige band bestaat naast Leo uit bassist Alexander Hopster, drummer Remco van der Sluis, toetsenist Rene Kaaij en gitarist Guido Huffenreuter.

DEZE
Deze is een nieuwe band met zanger Henk Koorn van de Haagse groep Hallo Venray. De groep bestaat naast Koorn uit drummer Nick van den Eertwegh (van de band Zulke) en Natascha van Waardenburg (Appie Kim, De Nieuwe Vrolijkheid). Deze speelt Nederlandstalige gitaarsongs en heeft onlangs een eerste album opgenomen.

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 9 juni - 21.00 uur.
De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Orange Snow - www.orangesnow.nl
Deze - www.dezedeze.nl
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl