Privus Mobile brengt informatie over wie u belt naar Europa

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- 20090609 --

Privus Mobile, de meest populaire aanbieder van informatie over wie er belt aan mobiele telefoongebruikers in Noord-Amerika, brengt zijn innovatieve informatiedienst naar miljoenen Europeanen. Privus Mobile breidt zijn informatiedienst uit en omvat nu ook mobiele telefoons die het Symbian S60 besturingssysteem gebruiken, inclusief de Nokia smartphones en ook een aantal toestellen van Samsung, Panasonic, Lenova en LG. Privus Mobile voegt Symbian toe aan zijn informatiedienst die reeds beschikbaar is voor Windows Mobile, Research in Motion (RIM) en Android besturingssystemen voor smartphones. Voor het eerst kunnen miljoenen Europese klanten nu de naam zien van wie er belt of informatie over hen die nog niet in hun mobiel zijn opgeslagen.

Dit is de eerste informatiedienst wereldwijd die werkt via m.b.v. verschillende telefoonbedrijven. De Privus Mobile dienst toont accuraat de naam van de beller of informatie over de persoon die de mobiele telefoon van de klant belt, ongeacht waar het telefoontje vandaan komt. Deze dienst is al meer dan 20 jaar beschikbaar voor mensen met een vaste telefoon in Noord-Amerika en is nu via Privus Mobile beschikbaar voor gebruikers van mobiele telefoons in Europa. Privus Mobile maakt gebruik van zijn toegang tot actieve databases met telefoonnummers – dat gebruikt wordt door een aantal van de meest populaire leveranciers van vaste telefoondiensten – om de gebruikers van Privus Mobile de meest recente informatie over bellers te bieden.

Met het nieuwe Symbian aanbod, is Privus Mobile nu compatibel met meer dan 225 mobiele telefoons op meer dan 30 internationale telefoonnetwerken. Het is de oplossing voor informatie over bellers waaraan zakenlieden, studenten en mensen die voortdurend op pad zijn, de voorkeur geven.

“Wij hebben net de deur geopend voor miljoenen gebruikers van mobiele telefoons in Europa om voor het eerst informatie over wie er belt te zien; dat is een verbazingwekkende prestatie”, zegt Greg Smith, de President van Privus Mobile. “Met Privus Mobile kunnen mensen met telefoons van de populaire Nokia Nseries en Eseries en anderen die Symbian S60, Windows Mobile, RIM of Android OS toestellen hebben, nu altijd weten wie er belt, zonder dat zij de telefoon hoeven op te nemen of terug hoeven te bellen. Het wordt tijd dat Europa weet wie er aan de andere kant van de lijn zit. Het is tijd voor Europa om kennis te maken met Privus Mobile.”

Alle klanten van Privus Mobile hebben, behalve het ontvangen van informatie over wie er belt, de unieke functionaliteit voor het snel opslaan van informatie waardoor gebruikers met één druk op de knop de informatie over de beller in hun telefoonboek kunnen opslaan. Geen gegevens meer intoetsen.

U kunt gratis de dienst proberen via de website van Privus Mobile (www.privusmobile.com). Bovendien kan Privus Mobile gebruikt worden op Windows Mobile, BlackBerry en Android toestellen via Mobile2Day, Handango, Handmark, de website van Privus Mobile, de BerryStore en BlackBerry App World. De iPhone toepassing van Privus Mobile, iPrivus, is te verkrijgen in de App Store.

Over Privus Mobile

I D YOU LLC, een dochterondernemer van Accudata Technologies, heeft de Privus Mobile – de eerste van dit soort diensten binnen de industrie – gelanceerd, die echte Caller ID diensten biedt voor mobiele telefoons, waardoor gebruikers meer controle hebben over met wie zij spreken en wanneer. Privus Mobile is verkrijgbaar voor Windows Mobile, Android, Symbian en BlackBerry en toestellen via Handango, Handmark, de website van Privus Mobile, Mobile2Day de BerryStore en BlackBerry App World. De iPhone toepassing van Privus Mobile, iPrivus, is te verkrijgen in de App Store.

I D YOU LLC, een bedrijf dat zich richt op het leveren van de meest omvattende Caller ID dienst, heeft zijn hoofdkwartier in Allen, Texas. Meer informatie is te vinden op www.privusmobile.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
M/C/C voor Privus Mobile
Nathan Rome, +1 972-480-8383 x 301

Nathan_Rome@mccom.com