Ingezonden persbericht


Persbericht

Partners demonstreren virtualisatietechnologie Citrix op iForum Benelux 2009 ~ Twintig Citrix Solution Advisors laten specialisatie zien in Technology Lab ~

Vianen, 5 mei 2009 - Twintig Citrix Solution Advisors demonstreren tijdens het evenement Citrix iForum Benelux 2009 hun specialisatie op het gebied van Citrix end-to-end virtualisatie. Een gedeelte van de beursvloer tijdens het congres is ingeruimd voor het zogeheten Technology Lab. Het is voor het eerst dat Citrix-partners op deze wijze tijdens iForum Benelux live demonstraties geven op alle vlakken van de Citrix-technologie.

Citrix iForum Benelux vindt plaats op 9 en 10 juni in Antwerpen. Managers en ICT-professionals kunnen tijdens dit evenement meer inzicht krijgen in application delivery, onder meer door het bijwonen van workshops, presentaties en meer dan 25 sessies. Daarnaast kunnen ze in contact komen met medewerkers, partners en klanten van Citrix. Ook presenteert Citrix zijn visie op de nieuwste technologieën. Eén van de sprekers is Mark Templeton, CEO & President van Citrix, die in een presentatie zijn visie geeft op de hedendaagse dynamische wereld. Een groot aantal alliance partners van Citrix zal eveneens aanwezig zijn op het event, waaronder HP, AppSense, Microsoft en Wyse.

Een deel van het evenement is gereserveerd voor het Technology Lab. Eindgebruikers kunnen hier live zien hoe end-to-end virtualisatie in de praktijk werkt - zowel applicatie-, desktop-, als servervirtualisatie. Elke partner laat zijn eigen specialisatie zien. Zo zijn er demonstraties van het Citrix Delivery Center en ontkrachten de XenApp mythbusters een aantal oude vooroordelen over applicatie virtualisatie. Er wordt onder meer getoond dat het leveren van CAD/CAM-applicaties met behulp van XenApp wel degelijk mogelijk is.

"Onze partners laten de Citrix-technologie tot leven komen", zegt Rob van der Hoeven, Area Vice President Benelux bij Citrix Systems. "Tijdens iForum zal veel worden gesproken over virtualisatie, maar het gaat er bij eindgebruikers uiteindelijk om hoe deze technologieën in de praktijk zorgen voor lagere kosten, een betere beveiliging en meer flexibiliteit. We zijn er dan ook trots op dat deze Citrix Solution Advisors hun expertise willen delen met de bezoekers van ons evenement."

Meer informatie over iForum Benelux 2009 is te vinden op: http://www.citrixiforumbenelux.com/. Aanmelden kan op http://www.citrixiforumbenelux.com/Register/.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van application delivery infrastructure. Meer dan 215.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie, met de beste prestaties, het hoogste beveiligingsniveau en de laagste kostprijs. De complete Fortune 100 en 99% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 8.000 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2008 behaalde Citrix een omzet van $1,6 miljard. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com.

Voor meer persinformatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Citrix-Systems/c/389 of contact opnemen met:

Freek Janssen van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: freekj@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 845
E-mail: Nienke.Schipper@eu.citrix.com
http://www.citrix.com

Beeldmateriaal van hoge resolutie is te vinden op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Citrix-Systems/Partners-demonstreren-virtualisatietechnologie-Citrix-op-iForum-Benelux-2009/n/4249