Ingezonden persbericht


Autisme in de puberteit - bijeenkomst voor ouders

Voor veel jongeren met een autisme spectrum stoornis en hun ouders is de puberteit een spannende tijd. Deze periode roept veel vragen op bij ouders. Tijdens de bijeenkomst voor ouders krijgt u algemene informatie over de puberteit en wat dit betekent voor jongeren met autisme. Daarna staat het uitwisselen van ervaringen centraal. Met elkaar kiezen we waar we het over gaan hebben. Onderwerpen kunnen zijn: schoolkeuze, vrijetijdsbesteding, vriendschappen en relaties, werk, wonen, zelfredzaamheid, gedrag of computerverslaving.

Meer informatie
De themabijeenkomst is op dinsdag 9 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Vanaf 19.15 uur is er een inloop met koffie en thee. U bent dan van harte welkom in Wijkcentrum Snel & Polanen aan het La Fontaineplein 32 in Woerden. De toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk. Neem voor vragen en aanmeldingen contact op met MEE Utrecht, Gooi & Vecht, T 0900 633 63 63 of kijk op onze site: www.mee-ugv.nl

Raad en daad voor iedereen met een beperking
MEE biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte. MEE werkt aan het verbeteren van kwaliteit van leven, door de zelfredzaamheid van mensen met een beperking te vergroten. Bij MEE werken deskundige consulenten die kunnen helpen met vragen op alle terreinen van leven met een beperking, handicap of chronische ziekte. Dat kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld werk, onderwijs, juridische zaken, wonen, vrije tijd, sociale voorzieningen, inkomen en vrije tijd. De ondersteuning wordt geboden vanuit de drie locaties in Amersfoort, Hilversum en Utrecht.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht