AIOI is nu actief in Auto verzekering in België

09/06/2009 10:24

Aioi MaGIC Europe Ltd - Belgian Branch

8 juni 2009 - AIOI Motor and General Insurance Company of Europe Ltd (afgekort AMaGIC) - Belgian Branch is sinds eind 2004 gevestigd in Zaventem, na er in België, sinds 1976, actief te zijn geweest via Winterthur en Verheyen als vertenwoordigende agenten.

De volledige onafhankelijke overname van onze verzekeringsactiviteiten werd voltooid in 2008.

2009 ziet AIOI de weg volgen van de andere bijhuizen van AIOI Europa (hoofdzetel in UK) in de verzekeringssector "Auto Vloot": in het Verenigd Koninkrijk sinds 1994, in Duitsland sinds 2001 en in Frankrijk sinds 2005.

Tegelijkertijd blijft AIOI de motor van de "Toyota Verzekeringen" in vele Europese landen (maar niet in de Benelux).

In België blijven wij verder actief in onze core business, de verzekering voor Japanse belangen in het buitenland ( "JIA" voor "Japanese Interests Abroad") voor wat betreft de andere verzekeringstakken (dwz Transport, Brand in de breedste zin van het woord, en Aansprakelijkheid), maar zijn blij om het einde te zien van het lange proces van het opstarten van ons nieuwe "Auto Vloot" activiteit.

Onlangs hebben wij ook het initiatief genomen om de verzekering "Objectieve Aansprakelijkheid Brand en Ontploffing" te ontwikkelen. Deze verzekering is specifiek voor België en is verplicht voor een reeks openbaar toegankelijke gebieden (kantoren van meer dan 500m ², restaurants van meer dan 50m ², alle showrooms, enz., zie de Wet van 30 juli 1979 en het Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991).

Meer informatie kunt u vinden op www.aioi-europe.be of door contact met ons op te nemen op info@aioi-europe.be .

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel