Lezersactie rond KreaDoe 2009: Gratis entreekaarten of actie-op-maat

Publicatiedatum: 09-06-2009

Wat is KreaDoe?
KreaDoe is het grootste creatieve hobby-evenement van Nederland, waar bezoekers terecht kunnen voor de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby's. Van sieraden maken tot huis- en tuindecoratie en van mozaïeken tot scrapbooken en naaien. Nieuw dit jaar zijn de hobbysegmenten Koken & Bakken en Patchwork & Quilten. Het centrale thema van KreaDoe 2009 is Winterpracht, waarmee bezoekers alvast in de sfeer komen van de naderende feestdagen. Op het speciale Workshopplein kunnen zij doorlopend terecht voor verschillende inspirerende workshops en demonstraties. Meer informatie over KreaDoe vindt u op www.kreadoe.nl.

Wat kunnen bezoekers verwachten op KreaDoe?
-Opdoen van creatieve inspiratie; voor de feestdagen, maar ook voor de rest van het jaar. Leer bijvoorbeeld zelf taarten decoreren, kaarten maken of met eenvoudige middelen het huis/de tuin decoreren.
-KreaKids Plein met een gevarieerd aanbod van creatieve kinderactiviteiten en - materialen. Voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen.
-Een speciaal Workshopplein, waar doorlopend creatieve workshops aangeboden worden.
-Een breed aanbod van de nieuwste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby's door ruim 200 deelnemers.
-Een geheel vernieuwd KreaDoe Magazine (exclusief te koop op de beursvloer), met daarin voor tientallen euro's aan voordeel.

Lezersaanbieding
Als een extra service naar uw lezers/kijkers/luisteraars toe stellen wij graag een aantal kaarten ter beschikking voor een lezersactie. Deze kunt u gratis weggeven of koppelen aan een leuke actie. Ook hebben wij een aantal exposanten dat graag meewerkt aan een leuke lezersaanbieding. In samenwerking met hen is het ook mogelijk om producten of workshops in een aanbieding te verwerken.