Gemeente Duiven


Nog 270 m2 beschikbaar in Wijkhuis van Droo

Centraal in Duiven en vlak bij het station ligt de wijk Droo-Zuid. Dit wordt een 'woonservicewijk': sterke woningen en voorzieningen waar mensen met en zonder zorgvraag goed kunnen wonen. Woningen worden opgeknapt of nieuw gebouwd en in een aantal gevallen 'zorggeschikt' gemaakt, ook komt er een verpleeghuis en een multifunctionele accommodatie: Wijkhuis van Droo. De gemeente Duiven, woningcorporatie Vivare, verpleeghuis Zevenaar en bewoners werken zij aan zij bij de realisatie van dit alles.

Veel komt samen in Wijkhuis van Droo
Een belangrijke spil in deze 'bestaande wijk met nieuw elan' is het Wijkhuis van Droo. Dit wordt ontwikkeld door de gemeente Duiven en biedt functies waar bewoners in de wijk en in veel gevallen ook mensen van buiten de wijk, wat aan hebben:
* een sportzaal voor school- en verenigingssport
* een 'kindercluster' met kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal
* een 'buurtlounge' waar bewoners uit de wijk terecht kunnen voor een praatje, een kop koffie en tal van activiteiten;
* een fysiotherapiepraktijk

* vergader- en spreekruimtes voor diverse maatschappelijke partijen
* (270 m2 nog nader in te vullen)

Aansprekend gebouw
Het Wijkhuis van Droo kent een bijzondere architectuur: in het midden van het gebouw is de sportzaal geprojecteerd, daaromheen worden als een schil de andere functies gesitueerd. In de buitengevel is veel glas verwerkt, waardoor een transparant en toegankelijk gebouw ontstaat. Een actueel en multifunctioneel wijkhuis met een warme uitstraling!

Nog 200 m2 beschikbaar
In dit Wijkhuis van Droo zijn nog ca. 270 m2 beschikbaar voor ondernemers met een maatschappelijke functie. Zeer geschikt zijn bijvoorbeeld bedrijven in de (para)medische sector, maar ook organisaties met een andere focus zijn welkom.

Meer informatie?
Iets voor u? Of wilt u gewoon eens wat meer horen over de mogelijkheden? Neem contact op met de gemeentelijke projectleider, de heer L. de Hilster via 0316 - 279111 of mail naar l.dehilster@duiven.nl .