Transavia

transavia.com start verkoop winterseizoen

9 juni 2009

Schiphol, 9 juni 2009 - transavia.com start vanaf vandaag dinsdag 9 juni met de verkoop van tickets voor het winterseizoen. De lijndiensten zijn boekbaar voor de periode 2 november 2009 tot en met 31 maart 2010.

Het winterschema 2009-2010 kenmerkt zich door het aanbieden van circa twintig bestemmingen, waaronder Valencia, Barcelona, Londen, Venetië, Rome en Berlijn.

Ook vliegt de luchtvaartmaatschappij dit winterseizoen wederom vanuit het buitenland.

Wintersportaanbod
Deze winter wordt het wintersportaanbod wederom stevig ingezet. Vanaf 17 december vliegt transavia.com meer dan 30 keer per week naar de bestemmingen Innsbruck, Salzburg, Grenoble en Génève.

Bestemmingen voor een ski-break
Naast deze winterbestemmingen heeft transavia.com wederom een aantal andere bekende bestemmingen die zich lenen als aanvliegroute voor een ski-break: Treviso voor de Italiaanse Alpen en Nice kent een goede verbinding met de Zuid-Franse Alpen, Malaga voor de Sierra Nevada.

Wintersportproductie vanuit Deense, Duitse en Belgische markt Deze winter is het 2e seizoen dat transavia.com vanuit het buitenland vliegt. Zo krijgen wintersporters de mogelijkheid om vanuit Hamburg, Berlijn, Kopenhagen en Brussel (interessant voor de Nederlandse consument) naar Innsbrück te vliegen. Vanuit Brussel wordt Salzburg ook aangevlogen. transavia.com speelt hiermee vanuit diverse markten in op de toenemende vraag naar een flexibel vliegproduct naar wintersportbestemmingen.

De vluchten die vanaf vandaag boekbaar zijn vormen niet het totale aanbod van transavia.com voor deze winter. Eind juli/begin augustus zal het restant van het lijndienstnetwerk, alsmede de losse stoelverkoop op onze chartervluchten in de verkoop worden gezet, waaronder de Canarische Eilanden, Egypte en nog enkele wintersportbestemmingen.