Politie Zeeland


---


O-2087-2009 Getuigenoproep ongeval bij Kapelle
Zaterdag 6 juni 2009, omstreeks 17.44 uur is de meldkamer van politie Zeeland in kennis gesteld van een verkeersongeval op de A58, ter hoogte van Kapelle (hectometerpaal 141.4, Zeeland in).
Door onduidelijke oorzaak kwam de bestuurder van een zwarte volkswagen Golf in het talud terecht en raakte hierbij lichtgewond. Vermoedelijk is door omstanders hulp verleend. De politie wil graag in contact komen met omstanders die getuige zijn geweest van dit ongeval en/of eerste hulp hebben verleend. Zij worden verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900 8844 of met het politiebureau in hun woonplaats.

Z-2088-2009 Aanrijding scooter / personenauto
Op de Hoofdweg voor de brug Sluiskil vond dinsdag om 07.30 uur een aanrijding plaats.
Een 57-jarige vrouw uit Sas van Gent stak de N61 (Hoofdweg) op haar scooter over en reed tegen de auto van een 30-jarige man uit de gemeente Hulst. De vrouw kwam ten val en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Het bleek dat zij geen letsel had opgelopen.

W-2089-2009 Eenzijdig ongeval, Vlissingen
Op de Troelstraweg in Vlissingen raakte dinsdag omstreeks 15.00 uur een 35-jarige Vlissingse vrouw bij een eenzijdig ongeval gewond.
Toen zij remde voor een van rechts komende personenauto, remde zij zo hard dat het voorwiel van haar fiets blokkeerde en zij over de kop sloeg. De vrouw is met letsel aan haar arm en gezicht is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

O-2090-2009 Verkeerscontrole, Oesterdam
Dinsdag werd tussen 13.30 en 18.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden bij de Bergsche Diepsluis op de Oesterdam te Tholen.
De controle werd uitgevoerd door het politieteam van de gemeente Tholen, aangevuld met collega's uit de gemeente Reimerswaal, de belastingdienst en de douane. In totaal zijn er 35 processen-verbaal uitgeschreven voor diverse overtredingen, zoals het niet kunnen tonen van een rij- of kentekenbewijs, niet dragen van de autogordel, geen APK-keuring en technische gebreken aan het voertuig. Een 33-jarige man uit de gemeente Terneuzen werd aangehouden omdat hij gesignaleerd stond voor het buitenland. Hij is overgebracht naar Torentijd.
Door de belastingdienst werden drie voertuigen in beslag genomen i.v.m. belastingschuld en werden er 950 voertuigen gescand waar nog onderzoek op zal plaatsvinden i.v.m. mogelijk privégebruik (bijv. lease- of bedrijfsvoertuigen voor privégebruik). Eén bestuurder wordt verdacht van het niet afdragen vavoor privégebruik). Eén bestuurder wordt verdacht van het niet afdragen van BPM ter waarde van E 18.000,-.





Politie Zeeland