Open Coffee nu ook in Meppel


MEPPEL, 20090605 -- Sinds april is Open Coffee nu ook in Meppel. Open Coffee is een internationaal zakelijk netwerkconcept dat zich sinds begin 2009 ook in Nederland snel verspreidt. Saskia Steur heeft hiervoor in april 2009 het initiatief genomen, omdat het concept laagdrempelig en effectief is en voorziet in een behoefte.

Wat is Open Coffee? Open Coffee is een regelmatige informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ondernemers en investeerders elkaar kunnen ontmoeten. Er ontstaan interessante gesprekken, er worden ideeën uitgewisseld, men kan kennis delen, brainstormen en in ongedwongen sfeer andere ondernemers ontmoeten. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

De eerstvolgende bijeenkomst van Meppel Open Coffee is van 9:00 tot 10:30 op dinsdag 9 juni 2009 in De Toekomst. Net als bij de vorige twee bijeenkomsten verwachten de organisatoren Saskia Steur van vertaalbureau Word-ing en Anis Jadib van Werkplan Uitzendbureau ook voor aanstaande dinsdag een flink aantal deelnemers.

Op http://meppelopencoffee.blogspot.com/ kunt u altijd de laatste informatie vinden.





Vertaalbureau Word-ing