Stadsdeel Westerpark Amsterdam



---

Feestelijke opening Ouder-en-Kindcentrum Westerpark

8 juni 2009

Op woensdag 10 juni a.s. wordt het nieuwe Ouder-en-Kindcentrum (OKC) in het Westerpark geopend. In het OKC werken verschillende organisaties nauw samen om efficiënte zorg te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

In het OKC zijn gevestigd: een Consultatiebureau, Schoolgezondheidszorg, Opvoedingsondersteuning, Opvoedpunt, Speelinloop, Eetspreekuur en Vangnet Jeugd. De kraamzorg en verloskundigenpraktijk werken ook nauw samen met het OKC, maar zijn elders in Stadsdeel Westerpark gevestigd.

U bent van harte welkom om de opening bij te wonen op:

Datum: woensdag 10 juni
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Westerpark 1 (hoofdingang van het park)

Verantwoordelijk portefeuillehouder van Stadsdeel Westerpark Martien Kuitenbrouwer opent om 15:15 uur op feestelijke wijze het nieuwe gebouw. Na de opening kan iedereen binnen een kijkje nemen en spreken met de medewerkers van het OKC. Rondom het gebouw vinden allerlei festiviteiten plaats. Er zijn biologische drankjes, gemaakt door een heuse biologische shaker. Ook staan er hapjes klaar. Kinderen kunnen springen en spelen op een groot luchtkussen. En een clown vertoont zijn kunsten.

Martien Kuitenbrouwer: "Het Ouder-en-Kindcentrum in het Westerpark is de plek voor ouders waar ze terecht kunnen met vragen en zorgen over hun kinderen. Wil het kind niet eten? Zijn er zorgen over taalontwikkeling? Heeft een ouder hulp nodig bij de opvoeding? In het OKC werken professionals van allerlei disciplines samen; van arts tot kraamverzorgster, van opvoeddeskundige tot voorschool. Zodat ouders en kinderen goed geholpen kunnen worden."

---