Gemeente Beek


Onderzoek klanttevredenheid

De gemeente Beek wil graag weten hoe tevreden de inwoners zijn over de leefbaarheid, het niveau van de voorzieningen en de identiteit van de gemeente. Ook wil de gemeente graag weten hoe u als klant van de gemeente denkt over de manier waarop uw vraag wordt afgehandeld. Daarom zal er dit voorjaar een klant- en burgeronderzoek worden gehouden.

In week 25 valt er steekproefsgewijs bij 1.000 inwoners een vragenlijst op de deurmat met vragen over de leefbaarheid in Beek. Ook in week 25 ontvangen 500 inwoners en organisaties die in het afgelopen half jaar een brief aan de gemeente Beek hebben geschreven een enquête met vragen over de tevredenheid over de afhandeling van hun brief. In week 26 en 27 zal een enquêteur de bezoekers aan de balie ondervragen. Daarnaast worden ook mensen die bellen en mailen gevraagd naar hun ervaring over de afhandeling van het contact.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De ingestuurde vragenlijsten worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen niet aan derden ter beschikking gesteld worden.

De gemeente Beek hoopt dat zoveel mogelijk inwoners meedoen aan het onderzoek. Zonder uw ervaringen en zonder uw mening blijft het gissen of de gemeente het goed doet en of u tevreden bent over (het wonen in) de gemeente. Dus mocht u benaderd worden voor deelname aan dit onderzoek, dan hopen wij dat u daarop ingaat. Alvast bedankt voor uw medewerking!