Ingezonden persbericht



Sunny Cars in VS: ter plekke zelf auto kiezen en rijden Amerikaans avontuur vol vrijheid begint al bij de autohuur

Hoofddorp, 10 juni 2009 - Op de parkeerplaats je huurauto uitkiezen, binnen de sleutel ophalen en wegrijden. Die service biedt Sunny Cars nu bij 42 speciale huurstations in de Verenigde Staten. Uiteraard gaat het om een auto binnen de gekozen categorie maar ook dan zijn er ruime keuzemogelijkheden. Het vrije Amerikaanse gevoel begint dus al direct bij aankomst in bijvoorbeeld Miami, Orlando of San Francisco.

Nergens anders worden zo vaak auto's gehuurd voor de vakantie als in de Verenigde Staten. Daarnaast worden hier door de grote afstanden ook veel kilometers gereden. Om er voor te zorgen dat mensen ook in een auto op pad gaan waarmee ze zich prettig voelen, kunnen Sunny Cars-klanten nu bij 42 zogenaamde 'Choice stations' de auto kiezen die het beste bij hun wensen past. Binnen de categorie kan zelf een specifiek merk en een bepaalde kleur gekozen worden.

Navigatie
De mogelijkheid om precies te kiezen wat bij je past wordt nog onderstreept door de optie om via Sunny Cars extra pakketten bij te boeken, zowel apart als in combi: een navigatiesysteem, een tweede bestuurder of bijvoorbeeld een volle benzinetank. Ook is autohuur mogelijk voor bestuurders van 21 tot 25 jaar oud.

Keuze uit de nieuwste modellen
Het systeem op de Choice stations werkt eenvoudig. Voor vertrek reserveren vakantiegangers een auto uit categorieën variërend van economy tot een mini-van. Eenmaal aangekomen bekijken zij op het parkeerterrein welke auto het best bij hen past, alvorens de sleutels in ontvangst te nemen. Omdat Sunny Cars veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, biedt het de jongste vloot aan in de Verenigde Staten. Hierdoor zijn huurders gegarandeerd van de nieuwste modellen.

All inclusive en meer extra's
Bij Sunny Cars zitten alle kosten van de autohuur inbegrepen in de totaalprijs. Alle noodzakelijke verzekeringen ­ inclusief een aanvullende WA-verzekering -, afkoop eigen risico, dekking van glas-banden-bodem schade, belastingen en afleverkosten vallen hier ook onder.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. De in Hoofddorp gevestigde broker is marktleider in Nederland en is dit jaar voor de tiende keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl