Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Complexity

Kennismakingsdiner NWO-thema Complexity

11 juni 2009 18:30 - 22:00

Denk mee over invulling van programma en eerste subsidieronde!

Vorig jaar verscheen het startdocument Complexity dat de uitdagingen voor dit thema beschrijft. De themacommissie is op dit moment bezig vorm te geven aan het NWO-programma en de onderzoeksvragen die daarbij aan de orde komen. De maatschappelijke toepasbaarheid van de onderzoeksvragen rond complexiteit speelt hierbij een cruciale rol.

De themacommissie vindt het daarom van groot belang dat de geintesseerde wetenschappers en de maatschappelijke partners nauw bij betrokken zijn bij het opzetten van onderzoeksprogramma's. Het kennismakingsdiner op 11 juni 2009 in Den Haag staat in het teken van de onderzoeksvragen en de verder invullingen van het thema en het te ontwikkelen programma. Van de deelnemers wordt een actieve bijdrage verwacht die worden meegenomen in de opzet voor de 1e subsidieronde van Complexity.

De avond biedt u verder de mogelijkheid om kennis te maken met de sleutelfiguren uit de academische en industriële wereld op het gebied van Complexity en wellicht een toekomstige samenwerking te bespreken.

Meer informatie
Lex Zandee, 070 34 40 660 of l.zandee@nwo.nl
laatst gewijzigd op 28 april 2009