Senternovem

11-06-2009 | Boek een duurzaam bedrijfsuitje

en sponsor daarmee een activiteit voor jongeren!

In2nature verzorgt teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes met een bijzonder karakter. Door met uw bedrijf of organisatie een activiteit te boeken, bent u niet alleen verzekerd van een duurzaam uitje, u sponsert daarmee ook eenzrlde activiteit die de organisatie voor jongeren organiseert.

Achterliggende gedachte
In2nature werkt aan een duurzame relatie tussen natuur en mens. Dit doet zij vanuit een systeemgedachte dat de mens en natuur niet zonder elkaar kunnen bestaan. Mens en natuur hebben beide profijt van een goede relatie. Door uitdagende activiteiten en adviezen werkt in2nature aan deze binding. Ideale activiteiten hiervoor zijn bushcraft en natuurfotografie.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is nooit zo belangrijk geweest als nu in deze tijd van recessie. Nu consumenten nog betere en bewustere keuzes maken, kunnen bedrijven die zich echt inzetten voor de maatschappij zich onderscheiden van bedrijven die doen alsof.

Als u nu een bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit boekt bij in2nature heeft u niet alleen een onvergetelijke ervaring maar steunt u daarmee ook ons werk, zodat wij eenzelfde activiteit met een groep jongeren (bijvoorbeeld in samenwerking met welzijnswerk) kunnen plannen.

Download hieronder de flyer, of bezoek www.in2nature.eu

Downloads

Teambuiding met in2nature