Jumbo supermarkten


Veghel, 11 juni 2009

PERSBERICHT

PRIJSVECHTER JUMBO KOMT NAAR VEENDAM Opening van 127e winkel voor het eind van dit jaar

Er komt een vestiging van Jumbo Supermarkten in Veendam. Voor het einde van dit jaar is het mogelijk om boodschappen te doen in de nieuwe winkel aan de Kerkstraat. Het huidige pand dat al twee jaar leegstaat, wordt verbouwd tot een supermarkt met een vloeroppervlakte van 1400 m2, een uitgebreid versplein en een assortiment van ruim 32.000 producten. De werkzaamheden starten deze week.

Het ondernemersduo Anrico Maat en Paul Papo exploiteren de nieuwe winkel. En zij weten waar ze aan beginnen: ze openden al vier succesvolle vestigingen van Jumbo en vielen daarmee meerdere keren in de prijzen. "We zijn voor deze nieuwe vestiging nog op zoek naar vele nieuwe medewerkers", meldt het ondernemersduo. "Vanaf de zomer zullen we gaan starten we met werven."

Veel Veendammers maakten de afgelopen jaren al kennis met Jumbo, vooral via de vestiging in Groningen, in de Euroborg. Mede daardoor werd de roep om een `eigen' Jumbo in Veendam steeds groter. Formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd is dan ook enthousiast: "We zijn erg blij dat we een locatie hebben gevonden om aan deze wens gehoor te kunnen geven. Uit marktonderzoek weten we dat er ook in Veendam grote behoefte is aan een supermarkt die niet alleen een groot assortiment of een goede service, maar ook een laagste prijsgarantie biedt. Het mooie van Jumbo is dat die laagste prijsgarantie niet ten koste gaat van de andere Zekerheden waar Jumbo bekend om staat. Integendeel: wij garanderen ook de beste kwaliteit én service."

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 120 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. De Brabantse Supermarktketen wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Vorig





jaar werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland.


Noot voor de redactie ­