Ingezonden persbericht


CDA bouwt verder met succesvolle wethouder Harm Janssen

Utrecht - 11 juni 2009
CDA-afdeling Utrecht heeft wethouder en loco-burgemeester Harm Janssen opnieuw tot lijsttrekker verkozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Janssen: "Ik ben ervan overtuigd dat het CDA het verschil maakt voor Utrecht. De afgelopen jaren heb ik daar met veel energie aan gewerkt en ik blijf dat graag doen."

Tijdens een goed bezochte ALV werd Janssen unaniem herkozen tot voorman van het Utrechtse CDA. De lokale voorzitter Loek Schueler. "Het CDA Utrecht is trots op wethouder Janssen. Hij heeft de afgelopen tijd een duidelijk en betrouwbaar CDA geluid laten horen. Bovenal is hij een sterk bestuurder waar de stad Utrecht veel profijt van heeft."

In maart 2009 werd Harm Janssen door de gemeenteraad verkozen tot beste wethouder van Utrecht (Ons Utrecht, 10 maart 2009). Janssen is sinds 2005 wethouder. Fractievoorzitter Eiko Smid: "Wij zijn erg blij dat hij wil doorgaan. Wij weten dat het CDA als bruggenbouwer grote meerwaarde heeft in de lokale politiek van Utrecht. We gaan er voor om dat waar te blijven maken, met een grote fractie na de verkiezingen van 2010 en goede wethouders."