Ingezonden persbericht



---



MasterFlirt
Tijn van Ewijk

Leer flirten: Luisterwijs organiseert Love Boat-actie

Donderdag 11 juni om 19.30 varen vanaf het Centraal Station Amsterdam 2 Love Boats van Rederij Lovers en LuisterWijs: één blauwe voor de single mannen en één roze voor de single vrouwen. Beide boten varen gezamenlijk door de Amsterdamse grachten, waarbij MasterFlirt coach Tijn van Ewijk op beide boten een flirt workshop geeft. Daarna klimmen de mannen over van hun boot naar de boot van de vrouwen, en kunnen de dames en heren het geleerde, onder het genot van een drankje en een hapje, in de praktijk brengen.

De singles voor de boten worden opgeroepen door Giel Beelen bij 3FM, Viva en Bright Magazine.

MasterFlirt - Hoe verleid je iedere vrouw
Als mannen gaan vissen, dan doen ze dat met wormen omdat ze weten dat vissen van wormen houden. Zo leven ze zich als het ware in in de behoeftes van de vis. Als mannen gaan versieren, geven ze voornamelijk wat ze zélf nodig hebben. Met als gevolg dat de vrouw zelden bijt. Maar. verleiden is een vaardigheid die iedereen door inzicht en oefening zou kunnen beheersen. En ís dus te leren. Tijn van Ewijk geeft op deze cd inzicht en handvatten om deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Hij legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden: ". want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen." Deze cd geeft elke man, van jong tot oud, inzicht in de behoeftes van de vrouw, zodat het verleiden als vanzelf gaat.

Inhoud:

. Ben jij een goede visser?

. Vrouwen ontmoeten en aanspreken

. Hoe creëer je vertrouwen

. Communiceren: de do's en don'ts

. De openingszin en lichaamstaal

. De kunst van het manipuleren

. Creëer 'de klik'

. En zo verleid je iedere vrouw
MasterFlirt - Hoe vind en bind je die vent
Bindingsangst bij mannen bestaat niet, het betekent alleen dat de man bij jou niet vindt wat hij nodig heeft. Maar. wat hij nodig heeft is niet wat jij nodig hebt: mannen zijn geen vrouwen met een penis! Mannen willen niet alleen maar seks; ze willen ook bewondering, vrijheid, dingen voor jou doen, individualiteit, en ja, ook seks. Tijn van Ewijk legt op deze cd uit wat een man nodig heeft en hoe je hem dat kunt geven zonder jezelf te verliezen. Hoe je zelf op die perfecte man kunt afstappen maar hem tegelijkertijd het gevoel geeft dat hij jou veroverd heeft. Hoe je voorkomt dat je steeds op de verkeerde valt en waar je naar moet kijken om te ontdekken of hij de ware voor je is. En natuurlijk, hoe je ervoor zorgt dat hij nooit meer bij je weg wil!

Inhoud:

. Versieren is als vissen: gebruik het juiste aas
. Mannen en vrouwen begrijpen niets van elkaar
. Wat wíllen mannen nu eigenlijk?
. Van oogcontact tot seks: de do's en don'ts
. Hoe verander je een man in "de ideale man?"
. Vrijheid blijheid. en hij doet straks alles voor jou!
. Mannen willen bewonderd worden. door jou
. Het man's: leer zijn taal begrijpen

Tijn van Ewijk is van de tv en radio bekende flirtcoach is dé expert op het gebied van ?irten en verleiden:de ware 'MasterFlirt coach'.

U bent van harte uitgenodigd om mee te leren flirten op onze LOVE BOATS

Samples zijn te beluisteren op; http://www.luisterwijs.nl/flirt.html Indien mogelijk ontvangen wij graag een bewijsexemplaar. Dit kunt u sturen naar: Luisterwijs, Lennie Rodill, Postbus 256; 1110 AG Diemen/ lennie@luisterwijs.nl. Wilt u een interview of een persoonlijke cursus van de auteur? Dan kunt u bellen met Lennie op: (06) 23459084 -----------------------
SINGLES VAN NEDERLAND OPGELET, THE LOVE BOAT LEGT OP 11 JUNI AAN IN AMSTERDAM!


---- --