Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

esta = 5 jaar! Spectaculair jubileumnummer met o.a:
- primeur: Sebastian Koch ('hij van' Carice)

- trend: hoogopgeleide vrouwen drinken steeds meer

Hoofddorp, 11 juni 2009 - Het tijdschrift esta jubileert. En hoe! De 5 succesvolle jaren worden serieus leuk gevierd met o.a: een exclusief interview in Nederland met Sebastian Koch (o.a. over verliefd worden op collega Carice en zijn nieuwste film). En ook: weekendalcoholisme, als nieuwe maatschappelijke trend (Huh? Drink ik zoveel?) en bekende moeders en hun dochters over elkaars kleding.

Wijntje erbij?
In het speciale jubileumnummer pakt esta uit met mooie interviews: o.a. met Ahmed Marcouch, 'zij van' Van Dik Hout, Agnes Kant, Barbara van Beukering & dochters over het museum-lyceumeffect. Exclusief voor esta vertelt Sebastian Koch over de liefdesscène met Carice in Zwartboek, over waarom zij hier en hij daar, en de pauze die hij heeft ingelast. Interessante reportages o.a. over weekendalcoholisme als nieuwe maatschappelijke trend: - hoogopgeleide vrouwen drinken steeds meer
- over Korsakov light en meer borrel- en excuuspraat.

De nieuwe 30-er
Onder het motto: ik ben ongeveertig dus ik besta, is esta al 5 jaar lang het enige echte serieus leuke tijdschrift van Nederland. De ongeveertigers - ook wel: de nieuwe 30-ers - zijn op de kaart gezet! Geen eindeloos getob over emancipatie, midlifecrisis en glazen plafonds. Pluk de dag en grijp de kansen die voorbij komen.

esta deelt uit!
Het speciale jubileumnummer betekent winnen! esta pakt uit met topthrillers en toptrips naar New York en een bijzondere B&B.

esta 13 ligt vanaf vrijdag 12 juni in de winkel.

Over esta
esta is het enige general interest mentaliteitsblad voor vrouwen van 35 jaar en ouder. Het biedt een unieke mix van opinie en emotie, diepgang en humor. Maar ook cultuur, reizen, eten en gezondheid, beauty, mode en wonen. esta heeft als sleutelwoorden: echt, eigenzinnig, energiek en inspiratie. esta daagt uit en zet mensen aan het denken. Het magazine verschijnt elke twee weken. Meer informatie over esta op: www.esta-online.nl. esta: al 5 jaar serieus leuk!

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 515,7 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Sanoma Uitgevers is ook te volgen op Twitter: twitter.com/SanomaNL.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (