Ingezonden persbericht

Hotel blooming publieksfavoriet Dutch Hotel Award 2009
Consument stemt massaal op blooming in Bergen

Amsterdam, 12 juni 2009 - hotel blooming in Bergen is dé publieksfavoriet van de Dutch Hotel Award 2009. Consumenten konden via de website van Dutch Hotel Award op hun favoriete hotel stemmen en van de in totaal 783 consumentenstemmen werden er maar liefst 584 stemmen op de online marketingactie van hotel blooming uitgebracht. Een gelukkige directeur Donald Engelman legt uit: "Hotel blooming staat altijd in bloei. Door als team op een creatieve en duurzame manier te blijven werken aan innovatie blijven wij als hotel vooruitstrevend en onderscheidend. De publieksprijs is onze kroon op het werk van de afgelopen jaren. Ik ben zeer trots dat de consument massaal op blooming gestemd heeft, uiteindelijk blijft de stem van het publiek toch de belangrijkste van het hele traject".

Inspanningen beloond
De Dutch Hotel Award is een initiatief van het adviesbureau Trust Hospitality, dat is gericht op de gastvrijheidindustrie, in nauwe samenwerking met weekblad Misset Horeca, ING Bank, Hotelschool Den Haag en SBS Architectuur. Naast de vakprijs, deze werd toegekend aan hotel De Zon te Ommen, reikt de organisatie van de Dutch Hotel Awards ook een publieksprijs uit. Hierbij wist hotel blooming de concurrenten, hotel De Zon en het Parkhotel te Amsterdam, ruim achter zich te laten. Door middel van een tailor-made viral marketing actie en de creatieve wijze waarop hotel blooming stemmen genereerde via www.dutchhotelaward.nl wist het Bergense hotel de publieksoverwinning te behalen."Ik ben zeer trots dat de consument onze inzet waardeert en ons deze publieksprijs toekent, dit is voor ons zeer waardevol" aldus directeur Donald Engelman.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. Temidden van bossen en met het strand binnen handbereik ligt het viersterren hotel en conferentielandgoed op 11 hectare eigen duingebied met een privé duinpan, drie terrassen en sinds deze zomer ook een eigen wellness center. blooming beschikt over 133 comfortabele hotelkamers en -suites, die allemaal de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uitstralen. Even verderop ligt buiten bergen, een natuurlijk ingericht terrein met sfeervolle buitenhuizen op ruime kavels. De gasten van buiten bergen kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van blooming.
blooming beschikt over een aantal 'hidden secrets' en originele things 'to do' zoals duingolf of 'blooming breaking the waves rafting'. Hierdoor is blooming in staat om uw event nog verrassender te maken. De regelmatige blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep.
Bel voor reserveringen 072-582 05 20. Meer informatie is te vinden op
www.blooming-hotels.com.



Ingezonden persbericht