Mojo Concerts

Wâldrock

Liefhebbers van wat steviger muziek kunnen zich langzaam weer opmaken voor de jaarlijkse trip naar het Friese Burgum. Op zaterdag 13 juni betreden in totaal 22 bands de drie podia van Wâldrock. Dertien hiervan zijn reeds bevestigd. Met de metal-goeroes van Heaven & Hell, bestaande uit leden en oud-leden van Black Sabbath, en Motörhead met uiteraard rocklegende Lemmy Kilmister heeft Wâldrock gegarandeerd een programma van formaat neergezet.

Met onder andere de Engelse Grindcore-iconen van Carcass en Papa Roach, maar ook met Trivium, het Nederlandse Epica en de Deense mannen van Pilgrimz aan boord heeft Wâldrock weer een stevig en gevarieerd aanbod voor elke metal-liefhebber. Daarnaast hebben de bands Black Stone Cherry, Delain, Killswitch Engage, Wolves in the Throne Room, Bring Me The Horizon en The Black Dahlia Murder inmiddels bevestigd.

Na in 2007 en 2008 een geslaagde Pre-Party georganiseerd te hebben op de vrijdagavond voorafgaand aan Wâldrock, is het vanaf nu een vast onderdeel van het festival. In 2009 liegt de programmering van deze Pré-Party er dan ook niet om: onder andere Napalm Death, DragonForce, Legion of the Damned en Blind Sight betreden op vrijdagavond 12 juni het podium in Burgum. Een vijfde band wordt hier later nog aan toegevoegd. Kaarten voor de Pré-Party zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa en kosten 15 euro per stuk.

Zie ook
http://www.waldrock.nl
Datum Shows
13 jun 2009
Wâldrock
Festivalterrein a/d Zomerweg, Burgum
Bestel tickets
artiest(en)
aanvang 12:00 uur
entree 65.00

Over Mojo Over Live Nation Business 2 Business AlgemeneVoorwaarden Colofon
©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company