Ingezonden persbericht


Persbericht

Op 13 en 14 juni 2009 organiseert Scouting Don Bosco Mook voor de 23ste keer de skelterraces om het Mooks kampioensschap.

Deze races zullen op het kermisplein van Mook plaats vinden. (het parkeerterrein bij het winkelcentrum KoMook),

Op zaterdag begint om 12.00 uur een kinder rommelmarkt. Hier zijn alle (basisschool) kinderen uit de gemeente Mook en Middelaar welkom om hun spullen te verkopen. Dit duurt tot 14:00 uur.

Aansluitend wordt om 15:00 uur het startschot gegeven voor de eerste races, deze zullen tot 's avonds 20:00 uur doorgaan. Om 20:00 uur is een Prominenten-race, waar na er in de tent op het plein, een feestavond zal zijn met muziek van DJ Bouncy en het Mooks kampioenschap Spijkermeppen. De avond sluit om 01.00 uur.

Zondags wordt er vanaf een uur of één weer gestart met de races. De finales worden gereden vanaf 18:30uur. Wie wordt de nieuwe nummer 1 van de Skelterraces 2009?!

Op beide dagen staan de terrasjes buiten en kan er onder het genot van een drankje en een hapje, de races bekeken worden. De barbecue staat voor u klaar! Op beide dagen is er voor de jeugd o.a. een springkussen en er zijn diverse andere spelen aanwezig. Wederom is er de mogelijk om bijvoorbeeld geschminkt te worden.

De prijsuitreiking vindt plaats zondagavond om 21.30 uur in Café De Pimpel te Mook, met ook hier medewerking van DJ Bouncy.

Kortom het is weer spektakel, wij hopen u allen te zien op één of op beide dagen en wie weet bent u de nieuwe kampioen van de Skelterraces 2009!

Wilt u zich vast opgeven voor de races of heeft u een vraag, stuur dan uw e-mail naar