Politie IJsselland

|     |Lochem - eenzijdig ongeval, bestuurder onder invloed      |
Een 24-jarige man uit Rijssen is in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 juni met zijn auto in een sloot beland langs de provinciale weg N332 bij Lochem. De man bleek onder invloed van alcohol. Er raakte niemand gewond.

De politie ontving de melding omstreeks 03:50 uur. De 24-jarige bestuurder van een bestelauto verloor de controle over zijn voertuig toen hij over de provinciale weg N332 reed. Het voertuig sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. Uit de blaastest op straat bleek dat de bestuurder onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.90. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

|     |Zutphen - jongen gewond na ontploffing bus toiletspray    |
Een 20-jarige jongen uit Zutphen is vrijdagavond 12 juni gewond geraakt nadat er een spuitbus op een vuurkorf tot ontploffing kwam. De jongen is met een verwonding in zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

Surveillerende agenten werden omstreeks 22:00 uur aan de Burgemeester Dijckmeesterweg aangesproken door omstanders. De 20-jarige man uit Zutphen zat met een groepje vrienden in een tuin om een vuurkorf. Eén van de aanwezigen gooide een spuitbus op het vuur. Door nog onbekende oorzaak stond de 20-jarige man dicht bij de vuurkorf toen de spuitbus ontplofte en in zijn gezicht terecht kwam. De man raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

---- --