Politie Limburg-Noord

Man zwaar gewond na zware mishandeling

Datum: 14-06-2009
Tijd bericht: 10:19
Plaats: Weert
In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.45 uur is een 49-jarige man uit Weert zwaar gewond geraakt na een mishandeling. Deze mishandeling vond plaats voor een café aan de Oelemarkt. Aanleiding van deze mishandeling is vermoedelijk een woordenwisseling in een café. Op het moment dat het slachtoffer vanuit het café naar buiten liep werd hij direct geslagen door de verdachte. Het slachtoffer raakte als gevolg van deze mishandeling zwaar gewond aan het hoofd. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De situatie van het slachtoffer is op dit moment stabiel.

De politie heeft de verdachte nog niet kunnen aangehouden. Maar het is niet uitgesloten dat op korte termijn alsnog aanhoudingen verricht worden.

De politie is dringend op zoek naar 2 dames die waarschijnlijk getuige zijn geweest van dit voorval. Het gaat hier om een blanke vrouw van rond de 27 jaar oud, zo'n 1.70 m groot, bol gezicht en een breed postuur. Deze vrouw had lang zwart haar en droeg die nacht donkere kleding.

De tweede vrouw waar de politie naar op zoek is ook blank. Heeft lang donker bruin haar, zo'n 1.60 tot 1.65 meter lang en is waarschijnlijk tussen de 23 en 25 jaar oud. De politie vraagt of deze vrouwen contact willen opnemen met de politie via 0900-8844.