Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - gewond na mishandeling                          

De politie onderzoekt een incident waarbij een 17-jarige jongen uit Zutphen geslagen is. Het incident heeft zich op vrijdagavond 5 juni voorgedaan aan de Graaf Ottosingel in Zutphen.


De jongen fietste op vrijdagavond 5 juni omstreeks 23:30 uur over de Graaf Ottosingel en zou daar door een groep jongens aangesproken zijn. Hij zou meerdere keren geslagen zijn waardoor hij gewond raakte. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is in het ziekenhuis opgenomen met een gebroken neus en een hersenschudding. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Warnsveld - jongetje terug na vermissing                  

De politie heeft zaterdagavond enige tijd gezocht na een vermist jongentje. De jongen (6) was enkele uren vermist nadat hij op een speelveldje aan het spelen was. De politie heeft een SMS-alert verstuurd naar de bewoners van Warnsveld en Zutphen.


Omstreeks 19:20 uur ontving de politie een melding van vermissing. Het 6-jarige jongetje was aan het spelen in de omgeving van 't Spiker in Warnsveld. Toen zijn ouders hem omstreeks 16:00 uur op wilden halen was het jongetje weg. De jongen had medicijnen nodig. De gealarmeerde politie heeft met meerdere eenheden gezocht naar het jongetje. Dankzij SMS-alert kwamen er enkele tips binnen. De jongen kwam omstreeks 20:30 uur thuis aangelopen. Waar de jongen in de tussentijd is geweest is nog onbekend.

Voorst - snorfietser onder invloed                        

In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni heeft de politie een 26-jarige snorfietser uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De politie ontving omstreeks 00:39 uur een melding van een getuige. De snorfietser zou bij een feesttent in Voorst overlast veroorzaken. De agenten zagen de snorfietser aan de Wilhelminastraat rijden en hielden hem staande. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.04. De man kreeg een rijverbod en een bekeuring.

Zutphen - man met gestolen fiets aangehouden              

Op zaterdagmiddag 13 juni heeft de politie een 34-jarige man uit de gemeente Zutphen aangehouden. De man bleek in het bezit te zijn van een gestolen fiets.


Agenten zagen de man omstreeks 16:50 uur aan de Polsbroek in Zutphen staan met een fiets. De fiets bleek van diefstal afkomstig te zijn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.




---- --