Wat is de leukste winkel om bij te werken in Nederland?

15/06/2009 09:00

Hoofdbedrijfschap Detailhandel

HBD - Retail Jaarprijs 2009

Wat is volgens de eigen medewerkers de leukste winkel om bij te werken? Dat is de inzet van de verkiezing voor de Retail Jaarprijs 'Leukste winkel om bij te werken 2009' . Deze verkiezing wordt georganiseerd door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en is onderdeel van de Retail Jaarprijzen die jaarlijks worden uitgereikt. De winkelmedewerkers moeten hun winkel voordragen. De aanmeldingen worden beoordeeld op aspecten als teamgeest, flexibiliteit en opleidingsmogelijkheden. Inschrijven kan tot 11 september aanstaande via de speciale actiewebsite www.ikwerkbijdeleukstewinkel.nl.

Het HBD wil met de prijs benadrukken dat de detailhandel een prima sector is om in te werken. Zo is het vaak mogelijk de arbeidstijd flexibel in te delen, waardoor het werk goed gecombineerd kan worden met studie of de zorg voor een gezin. Ook zijn er goede opleidingsmogelijkheden. De jury was bij de winnaar van vorig jaar, De Vries Slaapcomfort uit Malden, ook onder de indruk van de ongedwongen werksfeer, de grote mate van collegialiteit en zelfstandigheid en de trots die het complete team uitstraalde.

Voordragen via website

Medewerkers kunnen hun winkel tot 11 september voordragen via de actiewebsite www.ikwerkbijdeleukstewinkel.nl. Op de site moeten zij aangeven waarom hun winkel volgens hen voor de prijs in aanmerking komt. Aan de hand van de motivatie bepaalt de jury welke bedrijven bezocht worden en dus kans maken op de hoofdprijs van 2.500 euro.





http://www.ikwerkbijdeleukstewinkel.nl