Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Oosterhout NB, 15-06-2009

Vriend mishandelt jongen uit Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De politie heeft vanmorgen rond 01.45 uur op de
Monseigneur Volkerstraat een 17-jarige jongen uit Kaatsheuvel
aangehouden. Onder invloed van alcohol had hij zijn 18-jarige vriend van de fiets geslagen en hem op de grond enkele trappen gegeven. Een agent in burger die getuige was van het opstootje, alarmeerde zijn collega's en ontfermde zich over het slachtoffer die op de grond lag. De ambulancedienst werd in kennis gesteld. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld.

Politie haalt vechtersbazen uit elkaar

DORST - De politie heeft gisteravond tegen 22.00 uur bij een
horecagelegenheid aan de Rijksweg een 42-jarige Bredanaar aangehouden voor mishandeling. De politie nam een kijkje na een ontvangen melding van een vechtpartij. Bij aankomst zagen de agenten twee mannen die kennelijk ruzie hadden. Op dat moment sloeg de verdachte de andere man meerdere malen in het gezicht. Het slachtoffer viel daardoor op de grond. De politie scheidde de partijen en arresteerde de 42-jarige.

Kind (10) gewond bij verkeersongeval

DONGEN - Bij een verkeersongeval gistermiddag op de Noorderlaan raakte een 10-jarige jongen uit Dongen gewond. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Amphia molengracht in Breda.

Een 39-jarige automobilist uit werkendam reed gistermiddag rond 16.45 uur met zijn auto over de Noorderlaan. Ter hoogte van de kruising met de Leharstraat reed plotseling de jongen op zijn fiets de rijbaan op. De automobilist trachtte een aanrijding te voorkomen door te remmen en naar links uit te wijken. Dit mocht niet baten. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij het kindje letsel opliep.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 15-06-2009 13:02 | © Regio Midden en West Brabant |