Jumbo supermarkten


Veghel, 20 mei 2009

PERSBERICHT

TWEEDE JUMBO SUPERMARKT IN DEURNE Prijsvechter Jumbo neemt bestaande Plus over

Er komt een tweede vestiging van Jumbo in Deurne. Het Brabantse familiebedrijf heeft al een winkel aan de Schelde en neemt op vrijdag 15 juni de bestaande Plus aan de Heuvel 38, inclusief alle medewerkers, over. De feestelijke opening vindt medio juli plaats.

Jumbo is bekend om haar unieke formule waar extreme service en een groot assortiment samengaan met de allerlaagste prijs. De Veghelse supermarktketen is met deze unieke formule meerdere keren uitverkozen tot beste supermarkt van Nederland.

Nu ook een Jumbo in centrum Deurne
Veel inwoners maakten de afgelopen jaren al kennis met de Jumbo Supermarkt aan de Schelde en in omliggende plaatsen als Gemert, Lieshout en Helmond. Mede daardoor werd de roep om een Jumbo in het centrum van Deurne steeds groter. Formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd is dan ook erg enthousiast: "We zijn erg blij dat we aan die vraag van klanten gevolg kunnen geven door deze overname van de Plus. Ook in deze nieuwe supermarkt bieden we medio juli niet alleen een groot assortiment of een goede service, maar ook de laagste prijsgarantie. Bij Jumbo staat de klant écht centraal. Met onze 7 Dagelijkse Zekerheden maken we deze belofte aan de klant ook waar."

De 48 huidige werknemers komen in dienst bij Jumbo Supermarkten en werden afgelopen maandagavond al door het familiebedrijf welkom geheten. Het team wordt in de nabije toekomst nog fors uitgebreid, omdat de winkel naar verwachting meer klanten gaat verwelkomen dan voorheen. Jumbo is dan ook op zoek naar tientallen nieuwe collega's uit Deurne en omgeving. De 124ste Jumbo van Nederland wordt medio juli geopend. De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van 1200 m2 en wordt volgens de laatste formule-elementen ingericht.





Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo momenteel 120 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. De Brabantse Supermarktketen wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Vorig jaar werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland.


Noot voor de redactie ­