Deltion College


Starters-ABC: evenement voor startende ondernemers

âWat nou crisis? Verdien zelf je krediet!â Deze oproep trekt op 17 juni a.s. vanaf 13.00 uur ruim 400 startende ondernemers en ondernemende mensen met een serieus businessidee naar Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Diverse organisaties zoals banken, Kamer van Koophandel, accountants, Deltion College, Ondernemers Contact Groep en andere partijen die starters ondersteunen, zijn aanwezig op de beurs en leveren een bijdrage aan het congresprogramma. De aanwezige, gevestigde partijen maken alle deel uit van het Zwolle samenwerkingsverband StartersParaplu.

Pitches
Het dagthema van deze derde editie van Starters-ABC is: sales. Woensdag 20 mei jl. zijn tien startende en gestarte ondernemers geselecteerd in het theater van het Deltion College. Deze tien starters benutten 17 juni a.s. hun kostbare minuut om zich ten overstaan van een groot publiek beter te profileren dan de concurrentie en de Starters-ABC bokaal in de wacht te slepen. Alle pitchers worden tot de 17e begeleid door coaches uit het bedrijfsleven.

Student Deltion College
Nick van Sloten, student van het Deltion College en eigenaar van NicorpWeb is ook genomineerd. âJaren geleden zag ik op televisie een interview met Hans Rietkerk, directeur van onder andere het succesvolle internetbedrijf www.bellen.com. Hij is mijn grote voorbeeld,â aldus Nick. Nick heeft samen met een designer een zoekmachinetool ontwikkeld. Deze tool biedt hij in combinatie met een ontwerp aan. Tot 17 juni wordt hij bijgestaan door coach Roy Oosten, eigenaar Subway marketing advies. Daarnaast loopt Nick geregeld binnen bij Ammir Farokhi, programmamanager Ondernemerschap bij het Deltion College.

Het Deltion College richt op de beursvloer van Starters-ABC een helpdeks voor ondernemers in. Gert Bouma van de Belastingdienst en Frank Dekkers van Dekkers HR Solutions en twee medewerkers van Deltion staan klaar om allerlei vragen van de starters te beantwoorden.

Niet leuteren maar gaaaaan
Tijdens het hoofdprogramma levert Egbert Hennen (DeTopverkoper.nl / Vrijehuizenmarkt.nl, bekend van het tv-programma Topverkopers) zijn overdonderende bijdrage. Egbert: âals het goed gaat, wil iedereen wel ondernemen. Dan is er geld zat. Maar JUIST NU kunnen starters hun slag slaan. Niet piepen over crisis en andere dingen die buiten jezelf liggen. Gewoon lachen, gaan en scoren. Het is dan ook geweldig dat ondernemend Zwolle zich met Starters-ABC op de kaart zet en ik vind het top daarbij te zijn!â Hennen neemt deel in het panel, presenteert zijn salestips en⦠zorgt voor een andere verrassing (!).

Aanmelden
Voor starters en mensen met een serieus businessidee (prestarters) is deelname kosteloos. Bij entree ontvangt men een pakket, een badge, visite / stemkaartjes en andere munitie om de eigen business een boost te geven. Voorwaarde is wel dat elke bezoeker zich tijdig inschrijft via www.Starters-ABC.nl