Andreas Bechtolsheim van Arista Networks verzorgt hoofdspeech bij ISC’09

MENLO PARK, Californië (VS).--(BUSINESS WIRE)-- 20090617 --

Arista Networks heeft vandaag bekendgemaakt dat Chief Development Officer Andreas (Andy) Bechtolsheim de openingsspeech zal verzorgen op de International Supercomputing Conference (ISC’09), het grootste Europese HPC-evenement, dat van 23 tot 26 juni plaatsvindt in Hamburg, Duitsland. Daarnaast zal Arista Networks de Arista 7100-serie datacentrumschakelaars tentoonstellen op stand 241.

Andy Bechtolsheim zal het in zijn speech hebben over trends in de High Performance Computation (HPC)-markt, waaronder Cloud Networking, de uitdaging van het bouwen van grote constructies, en de rol van Infiniband en 10 Gigabit Ethernet. Daarnaast zal hij praten over de uitdagingen van het bouwen, integreren en gebruiken van petascale systemen, waaronder systeemvoeding en -koeling, systeemstabiliteit en schaalbaarheid. Tot slot zal hij spreken over de impact van Solid State Memory bij het inzetten van HPC-systemen en hoe dit bandbreedte in het systeem kan aanspreken voor het leveren van een betere algemene prestatie door middel van een beter uitgebalanceerde systeemarchitectuur.

Beste prestaties, inzetbaarheid en schaalbaarheid in de sector

De Arista 7100-serie datacentrumschakelaars zijn voorzien van een 10 Gigabit Ethernet schakeloplossing met de hoogste dichtheid in de sector en zijn als eerste voorzien van een uitbreidbaar modulair netwerkbesturingssysteem (EOS). Met hun baanbrekende prijs/prestatie-verhouding zorgen de Arista 7100 schakelaars ervoor dat 10 Gigabit Ethernet overal in het datacentrum kan worden gebruikt, waardoor de capaciteit van de server beter wordt gebruikt en de energie-efficiëntie van het datacentrum aanzienlijk verbetert. Met Arista 7100-schakelaars en 10GBASE-T-adapters van bedrijven zoals Intel kan serverconnectiviteit met hoge snelheid nu worden bereikt met standaard connectiviteitsmogelijkheden in zowel grote als kleine datacentra, terwijl dat voorheen uitsluitend voorbehouden was voor dure, gepatenteerde technologieën zoals High Performance Computing (HPC)-clusters en grid-based computing.

Wilt u Arista zien bij ISC’09? Neem dan contact op via info@aristanetworks.com

Arista Networks zal daarnaast de seminar “Cloud Computing: Your Apps are Ready, How About your Network?” presenteren in samenwerking met Citrix Systems in San Francisco op 30 juni. Bovendien zullen toonaangevende deskundigen van onder andere Dell, NetApp en Yahoo! hun visie over cloud computing delen tijdens een interactief forumgesprek. Ga om u aan te melden naar: http://www.aristanetworks.com/en/Seminars

Over Arista Networks

Arista Networks levert oplossingen voor cloud networking aan grote datacentra en computeromgevingen. Arista biedt de beste 10 Gigabit Ethernet schakelaars in hun soort die schaalbaarheid, kracht en prijs/prestatie-verhouding opnieuw definiëren. Het middelpunt van Arista's platform is het uitbreidbare besturingssysteem (Extensible Operating System, EOS™), een baanbrekende nieuwe softwarearchitectuur met zelfherstellende en live in-service software-upgradecapaciteiten. Kijk voor meer informatie op www.aristanetworks.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Arista Networks
Mari Mineta Clapp, +1 408-398-6433

Mari@AristaNetworks.com