Gemeente Lisse

Gemeenten organiseren watertentoonstelling

De Waterwerkers

Van 17 juni tot en met 17 juli is in de bibliotheek Lisse de tentoonstelling 'de Waterwerkers' te zien. Deze tentoonstelling is georganiseerd door alle Holland Rijnland-gemeenten, waaronder Lisse, en de Milieudienst West Holland. De groepen 5 tot en met 7 van de basisscholen in Lisse kunnen zich aanmelden om te komen kijken. Ook andere geĂŻnteresseerden zijn welkom.

De tentoonstelling is interactief en gaat over verschillende aspecten van water. Het is een leuke manier om alles te weten te komen over waterverbruik, waterbesparing en waterzuivering.

In de tentoonstelling wordt het verhaal verteld van Meneer Wildwater, directeur van de Waterfabriek. Tijdens werkzaamheden is hij van een ladder gevallen en in het ziekenhuis beland. Kunnen de kinderen de taak van directeur Wildwater overnemen?

Scholen kunnen zich aanmelden

De tentoonstelling is voor iedereen vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Scholen kunnen zich nog aanmelden bij Marlieke Oord via moord-looman@bibliotheekbollenstreek.nl. De bibliotheek is gevestigd aan de Koninginneweg 79a.