ABVAKABO FNV


Bijeenkomst Voorbereiding Bondscongres 2010 Eindhoven

In 2010 vindt het bondscongres plaats van ABVAKABO FNV. Dan bepalen we met elkaar de koers voor de komende vier jaar. We hebben daar NU al jouw ideëen bij nodig. Het bondscongres wordt op vele manieren voorbereid. Vooral afdelingen en sectoren werken daaraan. Maar jij kunt nu ook meedoen! Kom naar een van de drie interactieve bijeenkomsten en denk met ons mee.

Tijdens de bijeenkomsten praten we je eerst bij over de ontwikkelingen bij de vakbond in de afgelopen jaren. Wat hebben we tijdens het vorige bondscongres met elkaar afgesproken en wat is daarvan de status? En is wat we hebben afgesproken nog wel actueel en reëel? Zijn er ontwikkelingen die de koers van de bond een andere richting op sturen?

Vervolgens zullen we in een aantal workshops / deelsessies met kleinere groepen dieper ingaan op de drie centrale onderwerpen, namelijk het strategisch beleid rondom arbeidsvoorwaarden, duurzame ledenontwikkeling en de contouren voor de nieuwe vereniging. In voornamelijk interactieve werkvormen praat je met andere deelnemers over actuele (sub)thema's en draag je bij aan de vorming van het standpunt van ABVAKABO FNV op dat specifieke onderwerp.

Elke bijeenkomst kent hetzelfde programma en start om 18.00 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur).
Bekijk het programma

Aanmelden en meedoen
Iedereen kan meedoen aan de bijeenkomsten vooraf aan het bondscongres. Jong of oud, man of vrouw, lang of kort lid, actief binnen de bond of niet. Je bent van harte welkom! En misschien wil je wel een collega of bekende meenemen die nog geen lid is. Ook die nodigen wij van harte uit. Meld je aan via de website: www.bondscongres.net/bijeenkomsten