Lachend rijden met Valeo

17/06/2009 17:07

Ligthart Communications BV

Volgt u ook met interesse de ontwikkelingen van de laatste snufjes in nieuwe auto's? Slimme elektronische systemen bepalen steeds meer de toekomst van het autorijden. Denk bijvoorbeeld aan sensoren die u als bestuurder waarschuwen voor dreigend gevaar, systemen voor volledig automatisch inparkeren of het automatisch starten en stoppen van de motor om brandstof te besparen. Valeo Service Benelux introduceert hiervoor de website www.lachendrijden.com.

Veiligheid, comfort en milieuvriendelijk rijden worden steeds verder ontwikkeld. Een groot deel van deze nieuwste technologie is nu voor iedereen bereikbaar. Niet alleen nieuwe auto's, maar ook úw auto kan ermee worden uitgerust.

Valeo behoort wereldwijd tot de grootste fabrikanten van onderdelen voor de automobielbranche en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige innovatieve producten. De onderneming zet zich al vele jaren in voor het behoud van het milieu en draagt met haar producten en diensten dagelijks bij tot een betere autowereld.

Tot het assortiment van Valeo behoren o.a. geavanceerde parkeer- en rijhulpsystemen. Door deze te monteren kan iedere auto veiliger en comfortabeler worden. Het maakt autorijden bovendien een stuk leuker!

Zo waarschuwt het beep&park® systeem de bestuurder bij het inparkeren voor aanwezige obstakels voor of achter de auto, waardoor achteruit inparkeren eenvoudig wordt. En met parkvision® ziet u d.m.v. een camera precies welke obstakels zich achter de auto bevinden.

Het speed vision® systeem projecteert uw snelheid op de voorruit, in uw gezichtsveld, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden. Ook verschijnt er een waarschuwing als de vooraf ingestelde snelheid wordt overschreden. Dit verkleint de kans op ongevallen aanzienlijk.

Light/on&off® is een systeem dat de verlichting automatisch inschakelt als er minder licht is, en weer uitschakelt als er weer voldoende licht is. Dat is zien en gezien worden zonder er continue aan te moeten denken!

Met guideo® beschikt u zelfs over een eigen co-piloot, op basis van een camera-modulesysteem, waarbij continue 4 rijhulpsystemen actief zijn die uw veiligheid aanzienlijk verhogen. Zo waarschuwt het systeem als u door onoplettendheid van koers verandert. En in de file krijgt u een signaal als de auto voor u weer gaat rijden.

Op de website www.lachendrijden.com vindt u het complete assortiment parkeer - en rijhulpsystemen, met uitgebreide, begrijpelijke informatie, handleidingen, tips en demonstratievideo's van de producten. Ook verkooppunten en prijzen zijn op deze site terug te vinden. Een interactieve checklist over rijgewoonten bezorgt u bovendien een persoonlijk productadvies op maat!