Warchild


Kom naar Nooit meer, een voorstelling door en voor kinderen 11 mei 2009 -
Op 19, 20 en 21 Juni 2009 zal in de schouwburg van Cuijk de voorstelling `Nooit meer' te zien zijn. Dit is een voorstelling door en voor kinderen, waarbij geld wordt ingezameld voor War Child. Stichting Dance for Children is de initiator van deze voorstelling.

De voorstelling
`Nooit meer' speelt zich af in een fantasiewereld waarbij enkele belangrijke en wereldse thema's als kinderhandel en kinderarbeid op een speelse en niet te zware wijze onder de aandacht worden gebracht. De voorstelling heeft als doel om het bewustzijn bij het publiek, en vooral de kinderen, te vergroten. De voorstelling `Nooit meer' is een combinatie van dans en toneel en wordt geheel verzorgd door de leerlingen van Inge Duyts uit het Land van Cuijk. Veel ouders en vrienden helpen mee om de voorstelling tot een succes te maken.

War Child
Met de voorstelling `Nooit meer' wil de organisatie zoveel mogelijk geld inzamelen voor War Child. Maar liefst 50% van de sponsoring en kaartverkoop komt ten goede aan War Child. Daarnaast worden aan alle scholen in het Land van Cuijk projecten aangeboden waarin veel aandacht aan War Child wordt besteed. De leerlingen van deze scholen halen inmiddels op alle mogelijke manieren geld op.

Stichting Dance for Children
Dance For Children is een Stichting in het Land van Cuijk die zich inzet voor kinderen in de wereld die op wat voor manier dan ook hulp en ondersteuning kunnen gebruiken in hun leven. Of het nu gaat om kinderen in oorlogsgebieden, kinderen in ontwikkelingslanden of kinderen in de directe nabijheid. Dance For Children haalt op een creatieve en inspirerende manier geld op door middel van het organiseren van doelgerichte evenementen.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling
op: www.danceforchildren.org De foto's zijn gemaakt door Dano Photo & Design.