Deltion College


Opleidingen Luchtvaarttechniek Deltion aanwezig bij Luchtmachtdagen

Tijdens de Luchtmachtdagen op 19 en 20 juni a.s. op de Vliegbasis Volkel, zijn de opleidingen luchtvaarttechniek van Deltion vertegenwoordigd in de stand âMBO Luchtvaarttechniek.nlâ.

Op een interactieve manier laat MBO Luchtvaarttechniek.nl, een samenwerkingsverband van vijf ROCâs in Nederland, zien dat werken in de Luchtvaarttechniek interessant en divers is. Je kan in de stand als vliegtuigtechnicus werken aan een virtueel vliegtuig. Daarnaast kan je je eigen headset solderen of een rondvlucht winnen door mee te doen aan een prijsvraag. Ook is er in Hangaar 3: âThe place to be!â natuurlijk een F-16, PC-7 en een Apache te bewonderen.

Speciale gasten
Als speciale gasten zijn dit jaar onder andere Staatsecretaris van Defensie, Jack de Vries, voorzitter NOC*NSF, Erica Terpstra, Topsporters Deborah Gravenstein en Guillaume Elmont aanwezig. Daarnaast zal het duo Rev ân Ros van de X-Factor beide dagen een optreden verzorgen.

De toegang tot Hangaar 3: âThe place to be!â is gratis. Kijk op www.werkenbijdeluchtmacht.nl voor een plattegrond en routebeschrijving. Check daarnaast op You Tube:

http://www.youtube.com/watch?v=5-AYqJCKD-w

MBO Luchtvaarttechniek.nl
De vijf ROCâs in Nederland die mbo-opleidingen verzorgen op het gebied van vliegtuigtechniek, werken samen in MBO Luchtvaarttechniek.nl. Hierdoor kunnen studenten, relatief dicht bij huis, in heel Nederland terecht voor opleidingen op dit gebied. De participerende ROCâs zijn: Deltion College in Zwolle, ROC van Amsterdam â Airport te Hoofddorp, ROC Tilburg, Markiezaat College in Bergen op Zoom en Leeuwenborgh Opleidingen in Maastricht.