Kevers rukken op voor Internationaal Keverweekend Beautiful Budel

12/06/2009 10:48

Keverclub Nederland

Kevers rukken op!

BUDEL- Vanuit alle hoeken van Europa en zelfs van daarbuiten zullen de komende dagen de Volkswagen kevers en aanverwanten oprukken richting Budel,waar op 19,20 en 21 juni het Internationaal Keverweekend voor de 26ste keer georganiseerd zal worden door Keverclub Nederland.

Onder de titel Beautiful Budel.

Niet alleen de kever maar ook de Karmann Ghia,het beroemde Volkswagen busje,buggy's en nog meer klassieke luchtgekoelde Volkswagens en porsches zullen toestromen naar dit grootste Volkswagen evenement van Nederland en één van de grootste van Europa.

De organisatie verwacht deze drie dagen meer dan 15.000 bezoekers en heeft een overvol programma voor hen in petto:wie is de snelste bij de sprint,wie heeft de mooiste bij de show?,wie scheurt het snelste met een buggy door het terrein,wie kan het snelste een kevermotor in-en uit bouwen,wie heeft de meeste PK's en wie haalt de meeste decibellen uit zijn speakers?

Het is niet alleen competitie, maar vooral gezelligheid staat tijdens dit weekend voorop.

Daarom zijn er twee fantastische feestavonden met live bands op diverse podia.

Een ware traditie vormt de rondrit die 250 kevers op zaterdagavond door Budel en omgeving leidt .Bovendien kan men voor nieuwe en gebruikte onderdelen en allerlei Keverrariteiten terecht op de markt.

Ook aan het vermaak van de kinderen is gedacht. Zij kunnen tijdens het weekend terecht bij de kinderactiviteiten en hoeven zich geen moment te vervelen. Dus terwijl u snuffelt op de onderdelenmarkt en geniet van de auto's,kunnen uw kinderen zich hier prima vermaken.

Sfeer,nostalgie en sensatie zullen ook dagjesmensen bijblijven.

Kortom,klassieke Volkswagen liefhebbers uit heel Europa ontmoeten elkaar in de gezellige ambiance waar het jaarlijks terugkerend evenement in Budel zo beroemd om is.

Budel ligt langs de A2 Eindhoven-Weert afslag 37,volg daarna de borden.

Kijk voor meer info op www.beautifulbudel.nl .

Voor vragen of meer beeldmateriaal:pr.budel@keverclub.nl of 0644104332





http://www.beautifulbudel.nl


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,