De Haagse Hogeschool

Kom alles te weten, kom speeddaten!

Open Dag De Haagse Hogeschool op vrijdag 19 juni geeft richting aan studiekeuze

Vrijdag 19 juni 2009 is de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool volledig omgetoverd tot een Open Dag informatiecentrum. Alle activiteiten staan in het teken van (gaan) studeren aan De Haagse. Van studiekeuzetest tot beroepenspel, van informatiemarkten tot presentaties. Ook op deze Open Dag is er weer speeddaten met studenten.

Tijdens het speeddaten horen aankomende studenten alles over studeren aan De Haagse, op kamers gaan, studentenverenigingen, studeren in deeltijd en Den Haag als studentenstad. Het speeddaten duurt per onderwerp 2 minuten, waarna men steeds een plekje opschuift en na 16 minuten van alles op de hoogte is. In de centrale hal staan drie âpleinenâ in de spotlights: * âStel dat jij in je toekomst wilt kijkenâ plein: Hier staan medewerkers van het Loopbaancentrum. Daarnaast informatie over mbo-hbo doorstroom, bijzondere instroom en proefstuderen. * 'Oriëntatie & Internationale' plein: Ik wil iets met Economie, Techniek, Computers..., maar wat is er allemaal? Aankomende studenten horen welke opleidingen De Haagse te bieden heeft. Hier zal ook het International Team staan om alle internationale bezoekers de juiste informatie te geven en te verwijzen naar de opleidingen. * âFaciliteitenâ plein: Aankomende studenten kunnen met al hun vragen terecht bij verschillende instellingen zoals de IB-Groep (studiefinanciering), diverse studenten-verenigingen, studentenhuisvesting (DuWo) en het studentenuitzendbureau Studentalent. Ook voor vragen over studeren met een functiebeperking of over toelating met een buitenlands diploma is dit het juiste plein.

Scholieren die geslaagd zijn, kunnen worden geïnterviewd door H/TV en ontvangen een leuke attentie.

De Open Dag vindt plaats van 16.00 â 21.00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook onze vestigingen in Rijswijk, Zoetermeer en aan de Laan van Poot hebben op vrijdag 19 juni Open Dag. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag voor late beslissers is op donderdag 27 augustus 2009 van 18.00 â 21.00 uur.