Gemeente Stadskanaal

Vrijdag 19 juni vanaf 14.30 uur organiseert het Eems Dollard Business Forum een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Stadskanaal.

De bijeenkomst is in het Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal. Het thema van de bijeenkomst is: Verborgen schatten in de regio.

Programma

Tijd Wat Wie
14.30 Ontvangst Nvt

1.00 Welkom en openingswoord De heer Jur Stavast, burgemeester van Stadskanaal
15.10 Het LOFAR-project - van instrument voor sterrenkundig onderzoek naar toegepaste ICT-innovatie als high-tech impuls voor Noord-Nederland Dr. Michiel van Haarlem, LOFAR Managing Director 15.30 Sensor Universe: Noord-Nederland als centrum voor sensor technologie - kansen voor het regionale bedrijfsleven De heer Sjoerd Meekma, projectmanager Sensor Universe
15.50 3N Kompetenzzentrum Nachwachsende Rohstoffe - voorbeelden van grensoverschrijdende samenwerking Dr. Marie-Louise Rottman-Meyer 16.15 Discussie: Welke voordelen kan de regionale economie uit deze projecten halen? Nvt
Aansluitend Nederlands-Duitse netwerkborrel Nvt 18.00 Einde programma Nvt

Aanmelden

Deelname aan de netwerkbijeenkomst is gratis. Wilt u wel laten weten of u komt en met hoeveel personen? U kunt zich online aanmelden op de website van het EDBF.

* 15 juni 2009