Saxion Hogescholen
BR>

ma 15 juni 2009

Saxion Open Apeldoorn en Deventer
/files/storage/mnc/OpenDagenNieuweCampagne.jpg

Op vrijdag 19 juni van 13.00 tot 16.00 uur vindt er weer een open dag plaats bij Saxion, locatie Apeldoorn en op zaterdag 20 juni van 12.00 tot 15.00 uur bij Saxion in Deventer. Eén week later, op zaterdag 27 juni, presenteren de opleidingen van Saxion zich bij de locatie Enschede.

Met deze open dagen richt Saxion zich op leerlingen die zojuist eindexamen gedaan hebben of nog geen studiekeuze gemaakt hebben. Ook vroege oriënteerteers en toekomstige deeltijdstudenten zijn welkom.

Bij de open dag in Apeldoorn staat de opleiding Hoger Hotelonderwijs centraal. Tijdens de open dagen in Deventer en Enschede wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, de aansluiting met het voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, de financiële kant van studeren, het studentenleven in Apeldoorn en Deventer en ook Saxion als werkgever.

Op zaterdag 20 juni krijgt iedereen de kans om kennis te maken met Deventer als studie- en studentenstad! Onder de noemer `Studeren in Deventer' heeft Saxion, in samenwerking met ROC Aventus, Stichting Stadsmarketing, de gemeente Deventer en de culturele instellingen, een spectaculair programma georganiseerd. Tip van de sluier: een spetterend optreden van The Opposites op het Boreelplein! Het volledige programma staat op www.burgerweeshuis.nl.

Verder start de opleiding Commerciële Economie van Saxion in Deventer per september 2009 met de studieroute Sport- en Experiencemanagement. Deze nieuwe studieroute bereidt studenten voor op een managementfunctie in de sportwereld. De studieroute combineert commercieel economische aspecten met inzicht in sport en actieve vrijetijdsbesteding. Ze richt zich op experiencemanagement, sportmarketing, sportmanagement, sportsponsoring en het organiseren van een (sport)event.

De opleiding Hoger Hotelonderwijs is gevestigd aan de Kerklaan 21 in Apeldoorn.

Saxion in Deventer is gevestigd aan de Handelskade 75 in Deventer.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Rob Admiraal, directeur van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, telefoon 053 - 487 16 31.