Gemeente Goes

Jong muzikaal talent op poppodium

Op 19 juni organiseert Jongerenraad Goes voor de vijfde keer haar Poppodium op de Grote Markt te Goes.

Van âs middags 16.15 uur tot âs avonds 23.45 uur zal het podium op de markt bezet zijn door jong muzikaal talent. Zij presenteren een programma dat bestaat uit zeven bands en een aantal DJâs. Ook wordt er aandacht geschonken aan het thema Afrika. Hiermee zal de Goese Jongerenraad voor een heuse cultuurshock zorgen.

De line-up bestaat onder andere uit de jonge talentvolle band Zaniac, die de middag opent met hippe poprock. Gevolgd door âCustom Madeâ met zoals zij het zelf noemen âno nonsense rock ânâ rollâ. De namiddag wordt afgesloten door de Goese band Scarabee, waarna Smout met stevige Nederpop de avond zal inluiden. Smout wordt opgevolgd door According to You, een talentvolle Goese rockband. Halverwege de avond zullen de Hobbyisten de sfeer er lekker in brengen met muziek die voor zich laat spreken. De Afrikaanse band Zuluwannsago zal met haar swingende muziek zorgen voor een geweldig feest. De avond wordt afgesloten met een knallend optreden van DJ Ricky Rivaro, een naar eigen zeggen âprogressieve True House DJâ.

De bands zullen tussendoor afgewisseld worden door DJâs. Het evenement is geheel gratis en wordt gesponsord door het VSB fonds, Culturele Raad Goes en Gemeente Goes. Voor meer informatie kijk op: www.jongerenraadgoes.nl of http://www.poppodiumgoes.nl