Gemeente Drechterland

18-6-2009
Jeugdwerk Drechterland

Zomeractiviteiten voor de jeugd

Jeugdwerk Drechterland organiseert vele activiteiten voor de jeugd in de zomer. Op www.jeugdwerkdrechterland.nl ziet u alle activiteiten. Onderstaand enkele activiteiten uitgelicht.

Einddisco Brede School voor groep 7 & 8
De laatste disco van het seizoen komt er weer aan, op vrijdag 19 juni is het zover! Van 19.30 tot 21.30 uur kunnen jullie los gaan op de lekkerste top 40 muziek. De disco is speciaal voor kinderen uit groep 7 & 8 van het basisonderwijs. Dj Sollie (bekent van R17 en Bantam) zal voor jullie de lekkerste zomertunes ten gehore brengen. Tevens is er een spectaculair optreden van een streetdancegroep uit Hoogkarspel! Entree is 2,50 euro per persoon en dit is inclusief snoep of chips en 2 x drinken. Locatie: Loods 2, Sluisweg 4 in hoogkarspel Reserveer nu je plekje op r.appel@jeugdwerkdrechterland.nl. Tot ziens op vrijdag 19 juni in Loods 2!

Elke woensdagmiddag in de vakantie sport op locatie in Hoogkarspel Op woensdagmiddag sporten wij in de zomervakantie buiten. Er zijn diverse sport- en spelactiviteiten te doen zoals: voetbal, slagbal, basketbal, frisbee, tennis en nog veel meer. Ook zorgen wij voor versnaperingen en muziek op locatie. Elke woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur op een andere locatie. entree is gratis, voor sportmateriaal wordt gezorgd! Leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Locaties: 8 juli ijsbaan (Sluisweg), 15 juli Skatebaan (tegenover Santana), 22 juli Voetbalkooi (Zanglijster), 9 juli Basketbalveldje (Anemonenlaan), 5 augustus Voetbalveldje (Binckhorst), 12 augustus ijsbaan (Sluisweg). Reserveren is niet nodig.

HK Camping N8 in de zomervakantie
De allereerste campingnacht in Hoogkarspel voor tieners van 12 t/m 15 jaar! Op vrijdag 31 juli t/m zaterdag 1 augustus. Op vrijdagmiddag starten wij om 15:00 uur met tenten opzetten. Daarna volgt een avondprogramma met film, sport en spel, kampvuur en nog veel meer. De volgende ochtend breken we om 10:30 uur de tenten weer af. Locatie ijsbaan Hoogkarspel. Kosten zijn 8 euro p.p. inclusief avondeten drinken, snacks en ontbijt! Meenemen: tent (1 tot 8 persoonstent, hangt af van de grootte van je groep) pyjama, toiletspullen, slaapzak, kussen, luchtbed of matje. Aanmelden kan individueel of per groep onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Betalen bij aanvang van de activiteit. Gedurende het hele programma is er begeleiding aanwezig! Opgave voor 25 juli op E: r.appel@jeugdwerkdrechterland.nl.