Burgers Zoo

19 jun 2009
Vier je kinderverjaardag avontuurlijk: Burgers' Zoo!

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in een echt tropisch regenwoud? Om vervolgens samen met je vriendjes en vriendinnetjes af te dalen naar de bodem van een tropische koraalzee, of plotseling oog in oog met een Sumatraanse tijger te staan?

Burgers' Zoo heeft daarom nu een extra voordelig arrangement voor kinderverjaardagen samengesteld! Dit verjaardagsarrangement kost EUR 15 per kind (met een abonnement EUR 7,50 per kind), terwijl volwassenen EUR 18,50 betalen (met een abonnement EUR 8,50).

Naast toegang tot het hele park krijg je een speciale verjaardagstafel met een glas tropisch vruchtensap, soesjes en negerzoenen. Bovendien zijn coupons bij de prijs inbegrepen voor een beker frites met mayonaise, een pakje Capri-Sonne en een waterijsje in het Park Restaurant.

Tenslotte krijgt de jarige nog een leuke verrassing en ontvang je bij het arrangement een avontuurlijke speurtocht voor alle kinderen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:


1) Kinderverjaardagen vinden alleen plaats op woensdag en zaterdag.
2) Er dient minimaal zeven dagen van tevoren per fax of per e-mail gereserveerd te worden via het reserveringsformulier. Het reserveringsformulier kunt u hier downloaden.

3) Kinderfeestjes zijn voor kinderen tot 12 jaar.
4) Er dient minimaal één volwassene aanwezig te zijn per vijf kinderen.

5) Betaling geschiedt contant of per pin aan de kassa op de dag van het bezoek.
Burgersâ Zoo ⢠Antoon van Hooffplein 1 ⢠6816 SH Arnhem ⢠Nederland ⢠(026) 442 45 34 ⢠info@burgerszoo.nl