Gemeente Binnenmaas

Wie kookt met Pim? Wie wandelt met Cora?

Vrijwilligers gezocht

Heeft u nog vrije tijd over en wilt u dat op een leuke manier invullen? Word dan vrijwilliger. Vrijwilliger zijn is een uitdaging en geeft voldoening. Ook zijn er leuke secundaire voorwaarden zoals een bijdrage in de kosten voor kinderopvang, deskundigheidsbevordering, reis- en onkostenvergoeding en een jaarlijks uitstapje.

Waarom vrijwilligers?

In uw gemeente leven mensen die door hun lichamelijke beperking nauwelijks tot niet aan de samenleving kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld door autisme, dementie, een herseninfarct, Multiple Sclerose, een andere chronische aandoening of door een psychiatrische achtergrond. Ook zijn er mensen die intensief voor een ander zorgen (mantelzorgers). Om het leven van de zorgbehoevenden en mantelzorgers gezelliger en beter te maken is MEE op zoek naar meer vrijwilligers om de juiste ondersteuning aan te bieden.

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligers worden bijvoorbeeld voor één dagdeel per week, soms twee keer per week of één keer per veertien dagen ingezet. Dit is in eerste instantie voor één jaar. Voorbeelden van activiteiten zijn: wandelen, koken, fietsen en winkelen met de zorgbehoevende.

Vrijwilliger worden?

Bent u enthousiast en wilt u graag vrijwilliger worden of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van de coördinatoren mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Hollandse Eilanden, via tel. 0900 - 202 06 72 (lokaal tarief).